Nemes Zoé némi modellkedés és klipes szereplés után költözött Londonba, egy hét múlva már castingolták a Star Warshoz.

Hétvégén rendezte idei seregszemléjét a Disney, amelyen több Star Wars-témájú bejelentést is tettek. Ezek egyike volt, hogy bemutatták Az utolsó Jedik készítéséről szóló filmet, amelyben egy snitt erejéig láthatunk egy űrkaszinót. Ennek egyik vendégét alakította Nemes Zoé a tavaly február és április között zajlott forgatáson.

A lány a Magyar Nemzet megkeresésére annyit árulhatott csak el a decemberi bemutató előtt, hogy korábban drámatagozatos iskolába járt, majd némi modellkedés és videoklipes szereplés után költözött Londonba, ahonnan egy casting-ügynökségen keresztül került be a filmbe. 

 

Zoé (@zoenemes) által megosztott bejegyzés,

Nem ő volt az egyetlen magyar a legendás sorozatban: a hetedik epizódon, Az ébredő Erőn magyar kaszkadőrökön kívül egy kertészből lett greensman is dolgozott. A Zsivány Egyesben egy rajztanárból lett grafikus munkáiban gyönyörködhettünk, és a nyolcadik epizód, Az utolsó Jedik elkészítésében is részt vett egy magyar.

Azóta már újabb filmszerep is megtalálta: idén február és március közt egyik kedvenc rendezője, Paul Thomas Anderson Phantom Threadjében szerepelt a négyszeres Oscar-díjas Daniel Day-Lewis mellett, akinek a filmben a varrónőjét alakítja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.