Gáspár Bea kétségbeesett hangú nyilatkozatott tett, melyben arról beszélt, hogy a család soha nem látott anyagi gödörbe került és már alig várják a családi pótlékot.

"Most annyira nincs pénzem, hogy már az utcára sem merek kimenni. Nem tudom rendbe tetetni a körmöm és a hajam. Abban a porban és piszokban, ami a félbehagyott felújítás miatt van, már nem tudunk élni. Anyagilag most nagyon le vagyunk nullázva. Ilyesmi még sosem fordult elő! Életemben nem kellett a családi pótlékra hagyatkoznom, most azonban tűkön ülve várom. Ha így haladunk, eljutok oda, hogy az ételt sem tudom kifizetni!" – mondta Bea asszony a Színes Ásznak.

(A címoldali illusztráció forrása: tv2.hu)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Meg kell tanulni beosztani a kevés pénzt is. Sokan vagyunk így.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Nem kellett volna ennyit nyilvánosan szerepelni, és rendesen adózni akkor nem volna most probléma.
elnyomott
Meg kell tanulni beosztani a kevés pénzt is. Sokan vagyunk így.
Cicamama55
Mivel tisztességes munkára nem is gondolnak, talán egy újabb tv sorozatot be kellene vállalniuk! "Hogyan tudunk flancolni a családi pótlékomból?!"-címmel!
magyarbakancs
Ügykel!!!

Semmihez nem értetek csak a média futtatott.
Nyakatokat törnék ki képletesen az NAV.
nezelodo
Hát kedves Bejja, egy egyre gyarapodó népes társaságba kerültél, akik remegve, reménykedve várják a családi pótlékot, évente meg hiába várják a családbarát kormánytól annak az emelését.
Gondolom, azon lamentál a dakota banda, hova verik el a családok azt temérdek pénzt amit családi pótléknak csúfolnak, és mennyi fűtött gyepű stadiont lehetne belőle építeni?!
qxy
Na mi van muru rányi? csi bútyi. csi lové? téméráv.
nyanya001
Nem jut fodrászra meg manikűrre...
Mosd meg otthon a hajadat és vágd le a körmödet otthon mint ahogy ezt
teszik nagyon sokan mert örülnek, ha megélnek a minimálbérből.
Ja, és ellehet menni konyhára dolgozni igen nagy a kereslet a vendéglátóiparban
a konyhai dolgozókra...

vagy valamelyik nagyáruházba pénztárosnak, árufeltöltőnek...
sokanvagyunk
Győző szerint eddig sem ment ki, kigurult... - mármint a garázsban tartott 3 luxuskocsi egyikével.
Dr plágium
Így van ez...egyszer hopp, máskor kopp...
Most sajnálni kellene? Még azt is kipróbálhatják milyen az utcán élni...
papa.49
Most az ,,értelmes közönségük,, remélem gyűjtésbe kezd, hogy jusson pénz a manikűrösre, meg a fodrászra )))))))))))))))))))
Levendula
Ha nincs körömcsipeszed beja, akkor szívesen kölcsönadok. Meg egy nullás gépet a hajadnak...
qxy
A nyolcvanas években " meg csináltam a szerencsém és kipróbáltam, 4000 Ft ért reggeliztem meg . és meg is tudtam enni. Arany Dönhill, cigaretta meg minden. Kurva jó volt. Akkor agyaltam hogy , ezt meg tudnám szokni. De úgy döntöttem, nekem jó a lecsó kolbász és a disznó sajt is, meg a szofi és leszálltam a lóhátáról. Jól döntöttem.Nem kell úri módon élni ahhoz hogy jól érezd magad . De ha eccce roma a lelkem és van pénz, aztatat mutatni kell he. had lássák hogy mim van. Na most is lássák hogy mid van.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/gy%C5%91zike.jpg
Tudom, szar érzés, hogy miközben minden cigányok szégyene (és ez itt nem a cigányozás helye, mielőtt Lázárnak elgurulna a gyógyszere) 1600 millió forintnak (és ki tudja még mennyinek) a seggére ver, téged pár szaros tízmillió miatt cseszegetnek. Hát ilyen az élet, Győző! Kibaszott igazságtalan. Képzeld, másokat tízezrekért meghurcol a NAV, de még 100 forintokért is, de nem hiszem, hogy sokan vannak, akik az országot irányító maffiának címzett patetikus levelektől várták volna vélt/valós mulasztásaik elsikálását. Nem érdekes, hogy ki vagy te, és ki volt a nagymamád, akitől mennyit örököltél. Ha csaltál, légy férfi, vállald a felelősséget, fogadj ügyvédet, védd meg magad! Az ilyen hányingerkeltő szappanoperák helyett annyit talán még te is fel tudsz fogni: nélküled is elég szar hely ez az ország. A kibaszott dörgölőző, ügyeskedő, törvények fölött álló, mindent megúszó, elvtelen kis- és nagypályás bűnözők miatt. Akik pontosan az olyanok miatt taposnak a nyakunkon, mint te. Akik arra rendezték be a széfjeiket és az egész életüket, hogy megússzák. Farkas Flóriántól Orbán Viktorig.
nezelodo
@qxy: Előfordul az emberrel az életében, hogy egyszer fent, és egyszer lent. Mindegyikből lehet tanulni, de hivalkodni vele éppen a sors forgandósága miatt balgaság. Az igazi tehetős polgárok sosem szoktak kérkedni a gazdagságukkal, hanem feltűnés nélkül megélték azt.
Cefi
Szeretném olvasni a gáspárgyőző nyilatkozatát: Este nyolckor fekszem, reggel ötkor kelek, nem kurvázom, nem jampizok menő járgányokkal, nem nagyzolok. És ez így lesz még tizenöt évig, szabadulásom napjáig.
papa.49
@Cefi: Arra még várhatsz kicsit mire ez hír lesz sajna...
Veleda
Mindíg jól elszórakoztatnak az ilyen panaszok. Nagyanyám szokta mondani, aki panaszkodik attól el kell venni. A luxus élet után nehéz is belezökkenni ha éppen szűkösek a lehetőségek. De nem hiszem, hogy Beja asszony szűkölködhet.
Cefi
@papa.49: Én merek nagyot álmodni...
papa.49
@Cefi: Igazad van én is optimista ember vagyok, tudod a fél pohár víz...
Cefi
@papa.49: Mármint a vizespohár félig pálinkával...
papa.49
@Cefi: Az se rossz... De én arra gondoltam a pesszimista ember azt mondja alig félig van a pohár, míg az optimista szerint majdnem tele van a pohár...
bencemacska
Otthon gyerekkorában biztos az asztal körül kergette az anyja, ha nem volt naponta a fodrásznál, vagy a manikűrösnél!!!
Na , ő az uborkafára mászott senki!!!
Dr plágium
@Veleda: Állítólag az aranyat visszakapták...csapjon be egyet a zaciba, abból 1 évig megélhetnek. Vagy kérjen kölcsön evelinkétől, az ő pénzét nem vitte el a NAV.
human
Sem a rasszizmus sem a káröröm nem beszél belőlem amikor azt mondom, hogy megérdemlik a sorsukat. Az első elcsalt milliónál tudniuk kellett, hogy lehet rossz is a vége. Mondjuk a történet még nem ért véget. Lehet még belőlük Farkas Flórián.
Desischado
Egy szavukat sem hiszem, de ha igaz, akkor sem itt kéne siránkozni. Lehet menni dolgozni. Ja és még valami. Én még életemben nem voltam műkörmösnél, de manikűröni tudok, magam tartom rendben a körmömet. Meg lehet tanulni, Bea!
terlasz
Nem fontos palotában élni, le lehet cserélni egy panelre és a különbözetből így sem kell dolgozni soha többé.
cikicakk55
@bakcsubakka: A kis hisztérikára jár még. Ha jól emlékszem Virágnak hívják a kislányt. Legalább 10 évvel fiatalabb mint Evelin. Néha belefurottam az előzetesbe és nekem úgy tűnt a kislányt nem az eszéért fogják szeretni.Ha jó a tippem,akkor a kislányna legalább 10 évig fog tartani az általános iskola. Igaz,hogy a csládi pótlék évek óta12.700 ft/ hó. Viszont Bea asszony a Győzikétől kapott ékszerek árából, a méregdrága butikból vásárolt ruháiból,a teljesen gépesített márkás háztartási gépek zaciba való beadásából milliókat szedhet össze. Minden esetre én még így is elcserélném a pénztárcám vele. Ai ilyen nők ha nincs náluk minimum 200.000 ft kp és legalább 3 bankkártya min 5 millió per darab,akkor ők már úgy érzik,hogy itt a világvége. Tönkre mentek anyagilag és egy hónap múlva már éhezni fognak. A barna bőrüeknél egyébként is hús a hússal reggel,délben,este
nezelodo
@staro2: A bodzaszedés az enyingi bicskások privilégiuma.
Fradigege
Showzatok egyet a retekklubbon vagy a telaviv2-ön, aztán dől a della.
human
@Desischado: Egyes gazdagok tragédiaként élik meg ha összébb kell húzni a nadrágszíjat. Ilyen például, ha nem mehet havonta műkörmöshöz. De pont ezért is lesz az új kormánynak nehéz visszavenni azokat a kedvezményeket amiket Orbán a jó módúaknak adott a rászorulók helyett.
X-ray
@bakcsubakka: Hát a gáspár virág után. Mert ő még csak 17 éves. Talán. Vagy 27.
namihami
Ez a mondat a kedvencem: (bocs. két mondat)
""Abban a porban és piszokban, ami a félbehagyott felújítás miatt van, már nem tudunk élni. Anyagilag most nagyon le vagyunk nullázva.""
Most képzeljétek el, hogy ennek a szegény családnak már annyija sincs, hogy vegyen egy partvist meg egy szemeteslapátot. Mert ha lenne, akkor ugyebár azokat csak vennének legalább , hogy ne a trágyában kelljen élni nap mint nap.
Viszont itt jön be a következő kérdés: Akkor eddig hogyan tartották tisztán a lakást? A bejárónő hozta magával a sajátját? Mert az esetben ugyebár a takarítás díját még azon szerszámok amortizációja is megdobta. És így már érthető a manapság dúló nyomor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.