A műsorvezető most töltötte be a negyvenet, és megadta a módját az ünneplésnek.

Balázs először a bohócnak öltöztetett Bárdosi Sándorral birkózott a Reggeli Showban, amely meglepetéssel a kollégái készültek neki, mivel – ki tudja, miért – régi vágya volt elgyepálni egy bohócot.

A rádiós ezt követően felhagyott a komolytalankodással, és inkább ellátogatott egy buddhista sztúpába, ahol egy szerzetessel igyekezett megfejteni az univerzum titkait. 

A szerzetes a Dalai Láma szavait is idézte: 

Nagyobb házaink vannak de kissebbek a családok! Több a kényelmünk de kevesebb az időnk! Több a tudásunk de kevesebb az ítélőképességünk! Több gyógyszerünk van, mégis több betegségünk! Több a szakértő, de több a problémánk! Több számítógépet építettünk, hogy információt tároljunk, mégis kevesebbet kommunikálunk! A mennyiségben bővelkedünk de a minőségnek híján vagyunk! Ez a magas emberek de kis jellemek, a túlzott profit de a sekélyes kapcsolatok világa! Ez egy olyan korszak, amikor sok minden van az ablakban de a szobában semmi nincsen!

Nocsak, ez az utolsó mondat mintha épp arról szólna, mint amikor az ember Facebookon posztol róla fotómontázst, hogy ellátogatott egy buddhista szentélybe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.