Már épp a lombikra készültek, mert betegségei miatt nem tud természetes úton teherbe esni, amikor pozitív lett a teszt.

A színésznő túlvan a kritikus három hónapon, így bejelentette az örömhírt: anya lesz. És bár tudatosan készültek a dologra, mégis meglepetés volt a javából – számolt be a hírról a Blikk és a Story.

 

Szabó Zsófi mindig is fiatal anya szeretett volna lenni, ám amikor esküvője után elment nőgyógyászhoz, kiderült, hogy inzulinrezisztenciája és endometriózisa van. Ez annyit jelentett, hogy természetes úton csak minimális eséllyel eshetett volna teherbe.

Bár komoly életmódváltásba fogott, és eredményei javultak is, a baba mégsem jött össze, így férjével már felkészültek arra, hogy lombikprogram útján lesz gyerekük.

"Megbeszéltük a férjemmel, hogy egész nyáron pihenünk, kikapcsolódunk, és ősszel elindítjuk a lombikprojektet. Azzal nyugtattam magam, hogy ez biztos segítséget jelenthet, s el is engedtem az egészet. Abban a pillanatban, hogy nem görcsöltem ezen tovább, megtörtént a csoda" – idézi a Story magazin.

"A baba neme mindegy, a lényeg, hogy egészséges legyen" – mondta el a színésznő a lapnak, de az, hogy a Story Facebook-oldalán egy rózsaszín tortával pózol, mégiscsak jelzésértékű.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
És nevezzétek a gyermeket Don Kolompár Ronaldo Jennifer Salvadornak, csáje!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ő babát vár, mások a családi pótlékot, én meg nyugdíjat. Azért Isten éltesse őket!
human
@Horizont: Ó, hát bennem is dolgozik az előítélet az ügyben, de igyekszem kordában tartani, mert fogalmam sincs, hogy igazam vagy sem. Az előítélet már csak ilyen.
human
@Horizont: Fogalmam sincs ki az illető és hogy lett gazdag és ezen a ponton mindig az előítélet határozza meg a véleményt. Van persze pozitív előítélet is. Ott van például Lagzi Lajcsi esete. Mikor még senki sem tudott konkrétumot, csak felröppent hírek voltak mindenki az alapján ítélkezett, hogy milyen előjelű volt az előítélete.
Desischado
@Horizont: Az édesapját imádom, és tisztelem. Kár hogy abszolút nem ütött rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.