A bulvársajtóban a mai napon megjelent, mindenfajta igazságot nélkülöző állításokkal szemben leszögezzük, hogy a TV2-nek Marsi Anikóval hosszútávú szerződése van. A műsorvezetővel egyeztetve közösen kijelentjük, hogy ezt a szerződést sem a TV2, sem Marsi Anikó nem kívánja megváltoztatni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Hirtelen eltűntek, mély depresszió. Majd elkezdett korogni a gyomor, csörögtek az aprók és süllyedt az egzisztencia. Naná, hogy prostiként folytatják.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/11/08/mikozben-marsi-aniko-undorodva-befogja-az-orrat-es-szimbolikusan-osszehanyja-magat-a-buztol/
Miközben Marsi Anikó undorodva befogja az orrát, és szimbolikusan összehányja magát a bűztől. Vajna András közpénztévéje Marsi Anikó képernyőhős főszereplésével megalkotta minden idők leggyomorforgatóbb riportját. Rossz hír lehet az érintetteknek: nem az aluljárók olykor kétségtelen bűzétől és mocskától háborog a gyomrom, hanem ettől a bomlásszagú erkölcsi mélyrepüléstől, amit az adóelkerülő milliárdos stróman TV2 nevű szörnyszülött csatornája főműsoridőben, híradónak és ténynek álcázva belenyomott az ország pofájába.
Alig hűlt ki az illetékes államtitkár evidenciának szánt szakpolitikai megállapítása azzal
összefüggésben, hogy csak azok élnek az utcán, akik ott is akarnak élni, a magyar audiovizuális média végterméke új ellenséggel uszítja a nagyérdeműt: migránsok hiányában a
hajléktalangyalázás az új kommunikációs csapásirány. Senkinek ne legyenek kétségei, ez csak a bemelegítő felvonás volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.