A Story magazin még arról sztorizott, hogy újra egyre több időt tölt el egymás társaságában Hajdú Péter és Sarka Kata. Hajdú szerint csak a gyerekeik miatt.

A Story magazin szerint nemcsak azért találkozik mostanában egyre többet Hajdú Péter és Sarka Kata, mert a két közös gyerekük életét kell egyengetniük, hanem azért is, mert nem találják helyüket és csak színlelik a boldogságot új párjaik mellett.

Titokban találkozgatnak is, egy jól értesült közös barát a következőt állította a magazinnak:

Mi, akik közelről szemléljük Kata és Peti kapcsolatát, közelről látjuk, hogy egyikük sem boldog. Kata sem találja a helyét, és Péter is csak színleli, hogy jól érzi magát. Ráadásul mostanában volt néhány találkozójuk egymással, amit ha nem is tekinthetünk randevúnak, mégis jó hangulatban telt.

Hajdú Péter a Velvetnek mondta el, mi is a helyzet igazából:

Ki lehet ez a közeli barát?

Köszönöm a Story magazinnak, hogy ismét újabb információkat tudhattam meg a saját életemről. Egyébként valószínűleg azért nem hívtak fel és kérdeztek meg, mert tudják, hogy cáfoltam volna a "közeli barát" értesüléseit.

Annyit tett még hozzá, hogy a Sarka Katával történt találkozásaik és beszélgetéseik a két közös gyermekük miatt történnek.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Olyan ez az egész, mint a soha véget nem érő Omega búcsúkoncert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.