Az egész ország Kozso legutóbbi interjúján ámul: sokak szerint furcsán viselkedett a Mokkában a zenész. Kozso állítja, egyszerűen csak boldog, ám már azt is megbánta, hogy igent mondott a tévés szereplésre.

Mint ismeretes, az Ámokfutók egykori sztárja a TV2 Mokka című műsorának vendége volt szerda reggel, a zenész egy katamaránon adott interjút. Már az első percben látszott, hogy az énekes a szokásosnál sokkal vidámabb, oldottabb. Az interjú azonban hamar komikussá vált, sőt a végén Kozso Michael Jacksont is megidézte, s moonwalk-­táncot járt a katamaránon.

„Természetes dolog, hogy a Balatonban vannak delfinek! És ez a világ legjobb érzése most reggel, nem?” – kérdezte Kozso. „Süt a nap, ez a világ közepe. 30... 365 éve, napon keresztül mindig süt a nap, pláne Magyarországon, ez itt a legjobb hely” – folytatta, ám még jó pár szürreális mondat is kicsúszott a száján a hajón.

Még aznap elindultak a találgatások, hogy miért viselkedett így a zenész. Látszólag összefüggéstelenül beszélt, csapongott a témák közt. A Blikk megkereste Kozsót, aki nem örült, hogy sokan azzal viccelődnek, talán szerek hatására viselkedett így.

„Láttam, hogy sokan azt kérdezik, mit szedek, mitől pörgök ennyire. Nem szedek semmit, nem ittam alkoholt, egyszerűen jó volt a kedvem. Már ez is baj? Nyilván nem vagyok hülye, pontosan tudom, hogy nincsenek delfinek a Balatonban, ez csak egy kis vicc akart lenni” – fakadt ki lapunknak az énekes, aki azt is elárulta, hogy a történtek miatt most jó időre visszavonul.

„Szomorú, hogy én bármit tehetek, abban a rosszat keresik az emberek. Elkönyveltek valamilyennek, és ha megfeszülök sem látják be, hogy nem vagyok én rossz. Szerda este jelenésem lett volna valahol, de már oda sem mentem el. Nem akarom kitenni magam annak, hogy mindenki faggasson, kérdezgessen, aztán persze úgysem hisznek nekem. Egy jó időre visszavonulok a szerepléstől, persze a koncertjeimet nem mondom le” – jelentette ki Kozso.

Teljesen érthető, hogy Kozso a szívére vette a történteket. Sokáig hol a szakításáról, hol pedig volt teaházának ügyeiről volt hangos a sajtó, most azonban azt mondja, végre ismét boldog, rátalált a szerelem, s Amerikába is hívják fellépni.

Kozso lassan hét hónapja alkot egy párt kedvesével, aki a zenész nagy rajongója, így is ismerkedtek meg. Kozso már nem is merte remélni, hogy ismét rátalál a szerelem, de most azt sem tartja kizártnak, hogy ötven fölött ismét gyermeket vállaljon. – írja a Blikk.

(A címoldali fotó forrása: tv2.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Mielőtt eltűnne, azért rendezze a NAV-os adótartozását! Vagy rendezte?
papa.49
Sz. sz. nem várunk vissza többé...
Sz. sz = szomorú szamuráj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.