A nagy kritikus ismét megosztó cikkben adta közre nézeteit, szokása szerint a feministákba szállt bele két lábbal. Helyretette azt a tévképzetünket is, hogy a nőket zavarja az utcai zaklatás, mert dehogy. 

A jobb napokat látott, ám küldetéstudatos véleményvezér már megint a nőjogi mozgalmakon köszörüli a nyelvét. Szerinte a munkásoknak nők után füttyögni nem hogy ártalmatlan megnyilvánulás, még kedves is a maga módján – írja a Magyar Nemzetben:

Jelzem továbbá, hogy nem létezik olyan nő, akit zavarna, ha fütyülnek utána az utcán – a nők imádnak tetszeni. Ma egész világunk arról szól, hogy mindenki kényszeredetten és elkeseredetten küzd az elismerésért, a figyelemért, a szépségért, a fiatalságért. (...) Az optikai tuninggal ellátott topok és fedetlen combok beszélnek hozzánk: „felkeltem a férfiak figyelmét, kivívom az elismerésüket – felkeltem a nők figyelmét, kivívom az irigységüket”. (...) Csakhogy ott vannak azok a nők, akik után nem füttyögnek a melósok – az ő irigységük és frusztrációjuk szolgáltatja azt az üzemanyagot, amit a genderfasiszták gyűlöleterőműveikbe töltenek. Már csak az a kérdés: mi fáj nekik igazán? 

Korunk nagy gondolkodója ezek után rávilágít, az építkezéseken izzadó melósok mennyivel elnyomottabbak, mint az erről blogoló úriasszonyok (mintha ugyan konyhásnőkkel és cégvezető férfiakkal nem állna meg a párhuzam):

(...) azok az amazonok, akik kényelmes karosszékeikből több százezres fizetésekért azt hazudják, hogy ők az elnyomottak – véletlenül sem azok, akik havi kilóötvenért nehéz és balesetveszélyes fizikai munkát végeznek, míg ők kérnek egy koffeinmentes lattét a Starbucksban.

Mit is mondhatnánk? Minden tisztelünk a pengeéles nyelvű megmondóé, de most már igazán írhatna és beszélhetne a sok más témáról is, amiben – ezzel szemben – értékes véleménnyel bír.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mi a francér mész a napra ha nem bírod ?
Már megint napszúrást kaptál te szerencsétlen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ez még sokkal hülyébb, mint eddig gondoltam! =))
nyanya001
Mi a francér mész a napra ha nem bírod ?
Már megint napszúrást kaptál te szerencsétlen.
Equus
nem is olyan bolond ez a Puzsér, mint gondoltam...
ila51
biztosan örülne , ha ráfüttyögnének a nők
Nessy
@ila51: lehet, hogy sokan fütyülnek rá, és ezért olyan undok velük?
Miután ifjabb évjárataimban nem fütyültem egyetlen fiú után sem, nem is örültem, ha rám fütyültek, vagy utánam szóltak.
desiro
ez az állat mit mondana, ha le buziznák???
justhpeter
Ez, mint tudjuk intelligencia, jó nevelés kérdése. Puzsérnak nem volt módja egyikkel sem megismerkedni.
Pálinkafőző Rézüst
Sőt, a seggükbe is bele lehet csípni, ugye tuzsérka... :))
Equus
@Pálinkafőző Rézüst: ha azt nem is, de egy simibe még nem halt bele senki...
terlasz
Tőlem azt mond, amit akar, mert nem bírom ezt a felfuvalkodott hólyagot, sznob majmot!
Kádár János
30-40 éve tényleg csak füttyögtek, s mosoly volt a válasz, de ma fütykössel...
human
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy mikor volt utoljára nővel a Puzsér, mert gyanítom, hogy van némi összefüggés azzal, hogy azt hiszi minden nőnek tetszik, ha utána szólnak az utcán.
qxy
Azért részben igaza van. Mert,???
.- Haza kísérhetlek?
.- Meg hát.
.- messze lax?
.- naná akár többszőőr is
Vagyis kacérok, incselkednek de nem vallják be. De minden nőt meg lehet dugni.
csak nem mindenkinek és nem mindenkor.
SystemError
Szerintem az általánosítással kezdődik a baj... Arról viszont beszélhetünk a füttyögés vagy akár leteperés okán, hogy ha az illető vonzó a nő számára, akkor belepirul vagy elgyengülve átadja magát, ha nem vonzó az illető, akkor egy suttyónak gondolja és feljelenti zaklatásért...:) Sokan zsákoltak már így vagy rúgták ki a munkahelyéről zaklatásért. Egy biztos nem a nők fognak kezdeményezni, ebben az aspektusban lesarkítva igaza van Puzsérnak, de ez sem általános..:)
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/07/l%C3%A1ny-1.jpg
A főállásban melózók döntő többségének sem jut eszébe ilyesmi, mert nekik is volt édesanyjuk és mert attól, hogy fizikai munkából él valaki, még egyáltalán nem lesz tahó. A bunkóság nem diploma, vagy nyolc általános kérdése. Azt pedig bízvást merem állítani, hogy soha nem gondolnának, mondanának, vagy írnának le ilyesmit: „Férfiszemszögből a történet már korántsem ilyen izgalmas: egész napos meló az építkezésen, nincs se légkondi, se céges csapatépítő tréning valami wellness-szállóban, ahol napestig részegen kefélnék a kolléganőiket.” Nyomorult élet lehet az, amikor egy férfi kizárólag magamutogató, üresfejű, ájultra kefélhető ribancokat és ronda, túlfizetett, baszatlan feministákat lát maga körül.
Ilyenkor nem az utcákon látható lányokkal, édesanyákkal, nagymamákkal, feleségekkel,
társakkal van a hiba, hanem a nézőponttal. Azzal viszont súlyos bajok vannak. Ezzel már
szakemberhez kellene fordulni, nem pedig publikálni a kórképet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.