Mióta Instagram-fiókja van, havonta 5000 dollárt keres a képeivel Summers VonHesse amatőr plus size modell.

A 30 éves nőt évtizedekig zavarta, hogy alkata távol áll a média által sugárzott ideáltól, de a férje annyiszor mondta neki, hogy gyönyörű és legyen magára büszke, hogy bogarat ültetett a fülébe. Summers megnézte más plus-size modellek oldalait, és meglepődött, milyen bátran tárják súlyos idomaikat a nyilvánosság elé. Nem is akart mögöttük lemaradni.

Summers VonHesse telt formáit ma már több mint 120 ezren csodálják nap mint nap. Itt egy kis ízelítő, aki többre kíváncsi, kövesse a hölgyet Instagramon.

(YahooBeauty)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babp1982
Mar megint itt ez a huzatos reszeges nevu
papa.49
Kinek mi a szép nekem speciel a vékony nők tetszenek, de mint látjuk erre a nőre is van vevő, hát én nem az biztos...
qxy
Mennyit keres havonta? Sok nem meri leírni hogy ,- azt a szégyent, de jól csinálja.Bár csak nekem lenne ennyi. Jobb azt írni hogy nem teccik.
De mindenben ilyen a Magyar . .- Hogyan kellene pénzt szerezni??? Nem azon agyal hogy mit csináljak hogy pénzem legyen, ááááá Itt int is két suttyó lefotózta hogy a pocok eszi a csomagolt élelmiszert videó meg minden.Mit tettek?? Zsarolás, Magyar módra.1. mille Eu névtelenűl persze, Ja, hova kérik, meg adták a wolsbankos bankkártya számukat.Kis alku, 20 ezerre le ment, találka, egy parkolóba, át adni a videót, de jöttek a zsaruk, bilincs és várják a büntit előzetesbe. Mi sem könnyebb, mint gyorsan sok pénzt keresni. vagy a másikat zrikálni mert esze van és pénze is.
namihami
Az első két kép alapján megérne egy hét ajtócsapkodást.
Viszont az a harmadik... Na attól kulcsra zárnám-kivülről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.