Hajdú Péter exe úgy véli, a celebkedés ideje lejárt.

Sarka Kata szeretné, ha ezentúl inkább az üzleti tevékenységére koncentrálhatna, és így élhetne az emberek fejében. Elsősorban azért szeretné elérni ezt, mert egyre inkább érintve érzi Noncsit és Dávidkát, akik kisiskolás korba értek.

A magánéletemet tudatosan szeretném megóvni és igyekszem a gyerekeket is visszaszorítani a közösségi és mindenféle médiából. Egy utolsó szereplést még elvállaltam a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! felkérésére. Mint „celeb” Sarka Kata ki akarok törlődni az újságírók telefonjából, és azt szeretném, ha csak online marketinggel, vagy szépségversennyel kapcsolatban jutnék az eszükbe. (…) Most már látom, hogy mi csapódik le ebből bennük (a gyerekekben – a szerk.), ezért is szeretnék visszavenni a szereplésből. Mindkét gyermekünk iskolás, és mindkettő tud olvasni. Nem szeretném azt, ha bántanák őket, nem tehetnek róla, hogy a szüleik ismert emberek

– nyilatkozta Kata.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@volvós: Madámnak még jó lesz, ha telt ház van beszállhat egy,egy ,,beavatásra,, )))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Kiöregedett...ezt régen ugy hivták : ÜTK !!!
papa.49
@volvós: Madámnak még jó lesz, ha telt ház van beszállhat egy,egy ,,beavatásra,, )))))))))))
elnyomott
Egyébként úgy vélem, aki sosem szokott a hibájáért bocsánatot kérni, nem is tudja, hogy milyen nehéz és milyen rossz érzést fejez ki - a megbánást.
Ma már ez sajnos nem divat, nem is gyakorolják sokan és még kevesebben értékelik. :-(
elnyomott
@elnyomott: bocsi, ezt másik cikkhez akartam!!!
sokanvagyunk
Üzletasszony, mert valóban üzlet - és nem is rossz - a celebgyártó vagy lányfuttató műsornak álcázott akármi menedzselése.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/sarkacecilia-1024x573.jpg
A Nakama & Partners olyan kurv* kib*szott komoly cég, hogy tényleg senki más nem
foglalkozhatna Magyarország legszebb lányaival, mint ez a nagymúltú vállalkozás. A Nakama & Partners Kft.-nek Rogán Cecília mellett pedig Sarka Kata a társtulajdonosa. A cég leírásában szerepel a reklámügynöki tevékenység, a film-, video- és műsorgyártás, illetve a rádiós műsorszolgáltatás is. Van még kérdés? Nincs kérdés, mert tudjuk, hogy az igazi tehetség mindig utat tör magának. Mielőtt törni-zúzni kezdtem volna, hogy de mégis ki a jóisten az a Sarka Kata, megpróbáltam megnyugodni (nem mintha érteném, hogy ki az a Rogán Cecília): világos, hogy az ilyen helyekre nem feltétlenül Hegedüs Naposcsibetermesztő Zsuzsa, vagy Schmidt Matolcsyrokonlelke Mária kaliberű fehérnépeket érdemes beejtőernyőzni. Az sem szorul bizonyításra, hogy Hajdú Péter a bulvár Rogán Antalja és Rogán a politika Hajdú Pétere (vagyis mindketten a legirritálóbb kreatúrának járó cím potenciális tulajdonosai egy brutálerős mezőnyben), tehát épp ideje volt, hogy Cecikét bevegyék a showbizniszbe. De. Rogán az összeharácsolt pénzből vesz neki egy üzletrészt a TV2 örökzöld Hajdújának feleségétől
(ha már olyan jó barátnők), úgy értem rákötik Cecilkét is a Vajna András-féle közpénzszivattyúra és ő majd beszélget és zsűriz és eldönti, hogy ki az ország legszebb lánya, nem? De. Mégse mehet fejőnőnek vagy gyári szalagmunkásnak, esetleg önkénteskedni valamely karitatív szervezetnél. A hugyosra, zsírosra gazdagodott főállású taplók feleségei ilyen mindenhez értő reneszánsz asszonyok. Ilyen jó ez a hely, ez pedig itt az ország krémje. Még Vajna Tímeát, ex-Habonyné Kaminsky Fannit és Szalai Viviennt kellett volna mindenáron betuszkolni ebbe a nagymúltú cégbe és kerek lenne a sztori.
Eladott Ország
media.borsonline.hu/cikk/12/115733/gallery-picture/645w/970755_rogan-sarka.jpg
Ez a lánycsapat egyszerűen abba a korba ért, amikor muszáj váltani és továbblépni szolgáltatóból a szolgáltatás megszervezőjének a szerepkörébe. És de, ebben az iparágban igenis rendelkeznek szakértelemmel, hiszen tizenegynéhány éve sikeresen ebből élnek.
Igen, jó kurvák voltak eddig és most Madame lett belőlük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.