Kórházban ápolják Som Lajost, a Piramis basszerosát, aki egy támadás miatt alig tudja használni az egyik lábát. Radikális gyógytornára fogták.

Mint ismert, még 2012-ben támadták meg és rabolták ki Som Lajost, a Piramis egykori basszerosát egy lépcsőházban, a jobb lába azóta sem állt helyre. 

A lábam még a lépcsőn volt, amikor a fickó hátulról lerántott, és ahogy földet értem, teljesen kifordult. Azóta szenvedek vele, de ilyen ramaty állapotban még nem voltam. Idegesít, de nem hagyom magam

- mesélte a Blikknek a zenész, aki egy harmadik emeleti önkormányzati lakásban lakik egy olyan társasházban, ahol nincs lift.

Részben emiatt is az utóbbi hetekben már el sem hagyta otthonát, felesége, Erzsi szerint három hét is elmúlt, miközben otthon gubbasztott Som. Csak akkor látta be, hogy kórházban kell mennie, mikor már alig tudott kiszállni az ágyból.

Nem mertem nekivágni a lépcsőháznak. Azt sem tagadom, a lustaság is szerepet játszott abban, hogy így elhagytam magam. Egy ismerőstől kaptam egy szobabiciklit, de egyszer sem tekertem vele. A bőrdzsekim viszont jól mutat a kormányán

- mesélte Som, akit két hete már a Péterfy Sándor utcai kórházban kezelnek a krónikus belosztályon.

Som Lajost elmondása szerint radikális gyógytornára fogták, hogy újra normálisan tudja mozgatni a lábát, közben pedig olyan ígéretet is kapott az önkormányzattól, hogy másik önkormányzati lakásba költözhetnek, ami vagy a földszinten lesz, vagy pedig az első emeleten, de liftes házban.

A Blikknek egy gyógytornász is nyilatkozott, szerinte csak akkor lesz értelme a kórházban kapott kezelésnek, ha azt utána a beteg napi szinten gyakorolja otthon is. Persze ügyelnie kell a helyes mozdulatokra, ezeket a kontrollok során ellenőrzik.

(Címlapi kép: Youtube)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Tiszta szégyen ez az ember ! Pedig olyan sora volt ,mint keveseknek ! Így múlik el a dicsőség ! Ki mint él - élt, úgy hal meg !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Azelőtt is sokszor előfordult - csak más okból.
Equus
Sic transit gloria mundi. Ha csak a fele ára egyben lenne annak a pénznek, amit whiskyre költött, talán nem önkormányzati lakásban kellene élnie.
Különösek ezek a magyar lepukkant zenészek...
simmering73
Az alkohol a végső stádiumban az idegrendszert roncsolja, emiatt nem tudja az alkoholbeteg koordinálni a mozgását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.