Szeretné, ha az Ön nyaralója is olyan hívogató és kuckós lenne, mint amiket a lakberendezési magazinokban lát? Irigykedve nézi mások nyaralási fotóit, és azt érzi, hogy a Balaton vagy a Tisza-tó melletti szállásban nem élheti át ezt a luxust? Most 5 egyszerű tippet mutatunk, amivel az Ön nyaralója is igazi kis gyöngyszem lehet! A nyaraló mindig kínos kérdés a magyar családok körében: miközben elméletileg a luxus fellegvára, ha valaki saját nyárilakkal rendelkezik, a berendezése sokszor mégis puritán, sőt, mondjuk ki: lepukkant. Ami az otthon stílusába már nem illik bele, az jó lesz a nyaralóba! Régi, elnyűtt „rekamié”, a szocializmusból itt maradt szekrény, össze nem illő székek a konyhába, bármi, amit otthonunkban már nem szeretnénk látni, de kidobni még sajnáljuk. A saját nyaralóban vakációzni sokszor olyan érzés, mintha visszautaznánk az időben. Kétségkívül megvan a maga bája, és otthonos hangulata, mégis sóhajtva nézzük a szállodák katalógusait, vagy a pinterest szépen...

Forrás: diszparna.com
Feltöltő: Angyalancsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Én ha lehetne nyaralót kérnék fillérekért.
simmering73
Előbb 5 tippet kérnék, hgy hogyan tudnék venni egy aprócska nyaralót a közalkalmazotti éhbéremból. Utána folytathatjuk ezt az eszmecserét.
division
Nekem megvannak a saját ötleteim, általában meg is valósítom őket, igaz nem fillérekből. A klíma alap a nyár miatt, a kandalló a tél miatt, így bármikor mehet az ember ha ki kar kapcsolódni. Pár éve építettem Békésszentandráson, 150 négyzetméter alapterületű, emeletes, szokás is megnézni ha arra jár egy idegen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.