Nem csinál titkot bevételéből a showman, aki a Lokálnak beszélt az anyagiakról.

Hajdú azzal együtt is megcsinálta a szerencséjét, hogy kirúgták a TV2-től, és az ATV-n kellett újrakezdenie.

A 2016-os évet még nem látom pontosan, de bízom benne, hogy most is egymilliárd felett lesz a bevételem. Miután megszakadt a kapcsolatom a TV2-vel, eladtam a cégem 50 százalékát, abban a reményben, hogy külföldön fogunk műsorokat készíteni. Ez meg is valósult, de végül kiszálltam belőle, mivel Magyarországról nem engedtek elég rálátást a projektekre, illetve az ATV-n is beindultak a dolgaim, ugyanis az Esti Frizbi Hajdú Péterrel mellett az én cégem gyártja a Heti Napló Sváby Andrással című riportműsort és a nemsokára a tévéhez érkező Bochkor Gábor műsorát is. Tavalyelőtt kevés tévés produkciót gyártottunk, de sok reklámértékesítésünk volt, tavaly azonban felcserélődtek az arányok

– avatta be a részletekbe a lapot. 

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Én pedig úgy vélem, idén sem nézem Hajdú Pétert, ahogyan eddig sem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
Én pedig úgy vélem, idén sem nézem Hajdú Pétert, ahogyan eddig sem!
volvós
Nem " kitermeli", hanem összelopja ( szopja ) :-))))
human
Ha belegondolok annak idején végig néztem az VV1-et, talán még a VV2-t is. Vagy BB? Tudja a franc. Aztán valahogy mégis megjött az eszem és azóta ha ilyet látok rögtön kapcsolok tovább. Remélem nem csak én, de a társadalom fiataljainak nagy része is kinövi ezeket az idióta műsorokat még időben még mielőtt fixálódnának a rossz minták.
Desischado
@Horizont: Tökéletesen leírtad a véleményemet. hajdú az én szememben egy hiéna, mások hülyítéséből gazdagodott meg. A bóvli az igénytelenség, és az agybutítás nagymestere.
papa.49
Azért az adódat, meg az egyéb járulékokat is remélem befizeted hólyag !!!
Levendula
@vadnarancs: Sajnos egyre kevesebben vagyunk, akik nem nézik, de egyre sokasodik az a réteg, amelynek a kulturális igénye megreked a hajdúpéter sómen által prezentált gagyiságon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.