A Bors közölt fotókat Medveczky Ilonáról, amint a bolhapiacon keltett feltűnést hiányos öltözetében.

Az olvasóriporter elmondta, hogy nadrágot azért vehetett volna a díva, mert minden tekintet rá és fedetlen testrészeire szegeződött. Ilona természetesen megmagyarázta a lapnak, miért hiányzott róla némely ruhadarab.

Kiderült, miért nem hord melltartót Medveczky Ilona

Ha lógnának a melleim, biztos hordanék melltartót. Tizennyolc évvel ezelőtt műttettem meg. Ha a balerinák abbahagyják a táncot, a bordáikra korábban rátapadt izomzat megereszkedik – az én mellem is visszament, ezért műttettem meg. Egyébként másoknak sokkal jobban kilógott a fe­neke, arra pedig ügyelek, hogy mindig a piac alá öltözöm, nem akarok kitűnni

– mondta a Borsnak a táncos.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Ezt csak az egész országgal akarta tudatni?
karma1
Ja'aaaj,,, Pilled a medveanyo,... Mar 6. hete nem volt rola egyetlen szexista cikk se,... Utoljara is csak az operagalas meztelen fotoja volt benne, amikor ket toyboy tamogatta a cougar-t az elocsarnokban...:o)))) Allitolag a gyongyokbol csinalt fellepo ruhakoltemenye 25 kilot nyomott "mu"gyongyileg" Ugy nezett ki, mint videken a rovarok ellen folrakott muanyag szalagfuggony az ajton...
elnyomott
@volvós: te meg egy tapintatlan tahó vagy. A megnyilvánulásod a saját lelkivilágodat tükrözi.
Clavigo
Vazzzze...mint egy lárva. Azért nem hord meltartót,,mert már nincs aki felcsatolja rá.Magának már képtelen ez a múmia.Miért kell ezt a rozzant banyát " futtatni " ?? Remélem a "" muszáj-bugyit " feladja rá valaki...Érdekel ez az izé még valakit ??
karma1
@elnyomott: Jaj, draga baratom, ne legyel mar erzekeny, en no vagyok, de amit medveczky muvel, az tulmegy minden joizlesen! Ha valaki 76 eves, akkor viselkedjen meltosagteljesen ebben az eletkorban es BOLCSEN, ne pedig egy 18 eves agyatlan bigenek akarja magat folyton eladni. Egyszer o a rokkantnyugdijas szanando noszemely, akinek elloptak a rokkantkartyajat, a masik pillanatban meztelenul hasalgat a medencejeben egy gumimatracon, majd a kovetkezo cikkben felhaborodottan kozli, hogy nincs ujra 12 ezer forintja kivaltani a rokkant kartyajat...
Dontse mar el ez a ven szipirtyo, hogy mit akar csinalni, de ne szerepeljen mar minden honapban minimum egyszer-ketszer itt a Propin se, mert mar piszkosul unalmas.
Ertem en, hogy miert vagy felhaborodva, de ne legyel, mert a tiszteletet azt ki kell erdemelni, mert az nem jar azert, mert mar oreg vagy, 76 eves!
A kor nem erdem, es minden eletkort a neki megfelelo modon kell megelnunk.
Igazad is van, de megse... A fentiek miatt...
volvós
@elnyomott: 13;58

Ebben az oldalban az a szép, hogy különbözhetnek a véleményeink...
Kinek a pap, kinek a papné...szép délutánt !!
elnyomott
@volvós: - én nem az ízlésről, hanem a modorról beszéltem.
elnyomott
@karma1: - de én érzékeny vagyok. Személyesen bizonyára nem így nyilvánulnának meg sokan még akkor sem, ha ezt gondolnák.
Márpedig aki másként nyilvánul meg virtuálisan, mint személyesen, az szerintem képmutató, vagy gyáva.
Tehát azzal, hogy tahónak neveztem, feltételeztem, hogy őszintén ír, amit személyes közlés esetén is vállalna.
volvós
@elnyomott: 15:23

Nos ilyen a modorom, szemtöl-szemben,
és nem sunyin, ahogy itt páran...( nem Rólad van szó ! )
elnyomott
@karma1: - még valami. Az udvariasság nem a célszemélynek szól elsődlegesen, hanem a saját modor megnyilvánulása.
elnyomott
@volvós: - feltételeztem és annak ellenére, hogy ezt bizonyos fokig pozitívumnak tartom, fenntartom, hogy tahóság.
volvós
@elnyomott: Nos itt az ideje , hogy a személyeskedést abbahagyjuk...
elnyomott
@volvós: - nem az a legény aki üt, hanem aki állja!
karma1
@elnyomott: Lehet, hogy most nagyon felhaborodsz,. de en nevvel is szoktam vallalni ezt a feszbuk oldalamon, csak mar nem akarok megosztani egyetlen medveczkys riportot sem, mert viszketek az oregasszonytol, ha csak meglatom.
Nem volt ez igy, tudom, hogy nagyon melyrol kezdte a palyajat, tehetseges volt, gyonyoruen tancolt.
DE: akkor kellett volna abbahagynia, es meltosagteljesen visszavonulnia.
De nem teszi meg most sem, hanem inkabb fizet egy paparazzot, aki csinal rola mindig " egy kis szinest", nehogy lanyhuljon iranta az erdeklodes.
Hat nem hogy lanyhul, hanem mar atvaltott a dolog nalam pont az ellenkezojebe: igenis, tultolta a biciklit rendesen,.
Nem kellett volna,
Es ha nem irja ide, hogy mikor csinaltatta a mellmutetet, akkor most mi sem vivnank itt szoparbajt egymassal, mert kulonben minden masban elegge egyforman gondolkodunk. JelzemL no vagyok, mindenkinek megadom a tiszteletet, aki megerdemli, de a tetteit es az exhibicionizmusat ebben a korban melyen elitelem.
Miert tudott egy Tolnay Klari, egy Torocsik Mari vagy akarmelyik nagy szinesznonk idosebb koraban szepen visszavonulni, es az leetkoranak megfeleloen elni? Hidd el, @volvos - baratunk a fent emlitett holgyekrol a legmelyebb tisztelettel beszelne.
Kulonbozunk ebben, a kerdesben, en sajnos most volvosnak adok igazat: szepen huzodjon vissza az uszomedis hazaba, es probaljon normalis eletet elni. Megvan ra a lehetosege, hidd el. (Szemelyes beszelgeteskor azt mondanam Neked, hogy elmehetne ez a ven szappanbavalo kriptaszokeveny melegebb eghajlatokra).
Veleda
Éppen az ellenkezőjét kellene tennie. Ha elárulná, hogy milyen típusú melltartót hord. a reklámért még pénzt is kereshetne:))
karma1
@elnyomott: Egyebkent hidd el, nagyon tudok viselkedni, a modorom kivalo, viszont rendkivul jol kezelem az elethelyzeteket is: mindenkivel ugy beszelek, ahogy a helyzet es az illeto szemelye megerdemli .
Nem biztos, hogy az a jo, ha valakinek akkor is hizelgunk, szepeket mondunk, amikor tudjuk, ;latjuk a viselkedesebol, hogy az anyankba kivan bennunket, es ugy kezel minket, mint egy darab kakit. Hat hidd el, ilyen helyzeteket is rendkivul jol tudok absolvalni, meg soha senki sem kerte ki maganak, hanem inkabb elgondolkodott azon, hogy mit is csinalt rosszul. (Ha magatol nem jonne ra az illeto, segitek neki, emlekeztetem, mit tett, mit mondott. Ha mar a mamaja nem tanitotta meg tisztessegre.)
karma1
@Veleda: Beletrafaltal! Tenyleg! Es mintha ugy emlekeznek, hogy meg nem is olyan tul regen azt mondta, hogy o nem plasztikaztat, hanem napi tornaval tartja magat formaban...
Na, akkor a maminal elkezdodott az Alzheimy,...:o)))
elnyomott
@karma1: - a véleményem hasonló Medveczkyről, ezért inkább nem mondok semmit. És ezt nem tartom hízelgésnek.
Bocsánat, hogy mástól is valami hasonlót vártam már megint, hiba volt.
Veleda
@karma1: A legutolsó dolog lenne, hogy Ilonka néni melleivel foglalkozzam, csak az a "megmosolyogtató" az egészben, hogy alul öltözködik és nem akar kitűnni. De hát ezeket a bájos kijelentéseket már megszoktuk tőle:))
qxy
Hány éves is ? sokan szeretnék ha hatvan évesen nem kellene járó kerettel ballagni. ahhoz képest, igen is nagyon jól tartja magát. És meg teheti. Ki van itt aki olyan magasra vitte mint ő. Igaz most lent van, de ő el mondhatja hogy ki volt, mit ért el és jobb helyeken el ismerik ma is. Csak nézzetek szét a szomszédba . hány éves a mamika aki alig tud menni vagy nem is tud? fele ennyi. és halni készül .Ö meg azért ha kell szét is tudja rakni a lábát és higgyétek el van is olyan aki rajong ma is érte. Egyszer ott volt egy fogadáson amit mi csináltunk. Egyszerű csinos nő, csak a sajtó meg a bulvár fújja fel a dolgot.
Kookas
ez az öreg asszony nem csőcstartót hanem agyat és eszet nem hord!!!
ila51
A dívákba sosincs beplántálva ezek a méltósággal , és egyéb sületlenségek...Ők eleve hozzászoktak a rivalda fényhez
lampa laz
...miért nem hord melltartót, azért mert az eszét tartja benn, push up-pal kibélelve, h többnek tűnjön.
feco fero
Gratulálok Illana ez egy komoly életvitel és nem is olyan egyszerű még egyszer csak gratulálni tudok
nemkati
Annyira szánalmas, amikor valaki ennyire kétségbeesetten küzd az idő ellen! Van rá példa, hogy valaki tiszteletet és elismerést vív ki azzal, ahogy viseli a saját korát, és az nem Medveczky. Én még férfiban is láttam ilyet. Nem is értem, mit akar ezzel a külsővel és öltözködéssel? Férfiakat meghódítani? Minek? :)
feco fero
Köcsögök punci bocik ti hogy fogtok Kinezni ebbe a korba Ő lehtett valamit a nemzet asztalára ti tőletek mi várható
desiro
Kedves Ilonka néni, ebben a korban már nem kéne villantani, nem szoptattál csak szopták,
mint te a faxot, de azt nagyon.
papa.49
mvéleményem az hogy mutatós spiné VOLT, úgy 30 évvel ezelőtt, szépen nyugodtan kéne neki éldegélnie, nem ilyen ,,hihetetlen történetekkel,, bombázni a jó népet)))))))))))))
karma1
@feco fero: Nyuszika, lehet, hogy a Kovacs Juli neni, aki a csepeli textilgyarban kilometereket gyalogolt 3 muszakban a gyapjufonoban, az nem fog ugy kinezni, mint ilonka neni, de nem is tolja naponta az emberek arcaba a fonnyadozo agyonplasztikazott testet, es o is - Kovacs Juili neni - befizette rendesen az adojat , nyugdijjarulekat a munkaja utan az allamkasszaba, csak talan nem olyan latvanyos modon. A nemzet asztalara pedig fiatal koraban leginkabb nyugati barokban tette le a nevjegyet, valutat keresve. Mar csak a masodviragzasaban jott haza tancikalni.
Hidd el, senki sem irigy ra, csak unalmas, hogy nem bir meltosaggal megoregedni, ezert mindig eloretolja magat a bulvarban. Mint Gabor Zsazsa tette, aki szegeny - Isten nyugosztalja - pocsek szineszno volt, de a botranyaibol, hazassagaibol mindig jol megelt. Ilonka neni is az o tanacsat koveti: "Mindegy, mit, csak beszeljenek rolad"...
Desischado
@karma1: Ehhez nincs mit írni, megfogalmaztad a lényeget, nálad a pont! Medveanyó nagyon szánalmas, az biztos, én szégyellném magam a helyében.
kamazuka
Nagyon helyesen fogalmazott.Ha a háton megereszkedett bőrt lefelé meghúzzuk,a 20 éves hatást érjük el.ugyan ez vonatkozik a 4 kézlábon testtartással is.
A test feszesítésére tett erőfeszítések közűl a leghatékonyabb mind ezidáig a fagyasztó szekrény.
Ugyan időbe telik,mígy virágok is megjelennek jégből a testfelületen,de az sem az oroszlánt,mely sírva falná föl,sem a jegesmacit nem zavarná.
karma1
@elnyomott: A jomodorhoz az is hozzatartozik, hogy egy 76 eves no nem kezd el nyilvanosan beszelni a mellplasztikajarol, mert az egyszeruen NEM publikus! Mondom, 2-3 eve meg boszen tagadta, hogy o valaha is kes ala fekudt volna, ot a napi edzes tartja ilyen jo formaban.
(Holott latni, hogy ket kulonallo felgomb a melle, jo tavol egymastol)
Csizmás Kond
...ki hogy van ezzel de nem tudom elképzelni hogy ma valakit az érdekelne hogy egy 70-80 éves akárkinek lóg a melle vagy nem...szerintem nem tud megszabadulni a múlttól ...na ez a betegség nem e mell-lógás.
Dr plágium
@feco fero: Aztán mit tett le a nemzet asztalára?
Hazajött nyugdíjasnak mikor kikopott a színpadról. Itt rinyál, hogy milyen szegény holott villácskába lakik, az ebédet ingyen kapja, Dubaiba jár nyaralni...de azért mint már említették sír a rokkant kártyáért.
Nem vitatom nagyszerű táncosnő volt, ma már nem az, csak egy feltűnési viszketegségben szenvedő néni aki nem képes méltósággal megöregedni.
A plasztika csak eltorzítja arról nem beszélve a műmell valahogy nem passzol a korához.
elnyomott
@karma1: - a jó modort elsősorban (!) önmagamtól várom el. Mástól elvárni hiba, amibe én is beleestem, nem csak ti.
karma1
@elnyomott: A Te jomodoroddal nincs is semmi problema, az egesz kerdes csak medveanyo indiszkrecioja es pillanatnyi eloterbe kerulese volt a kerdes...:o))
Ami aztan itt ki is hozta a szinten (altalaban ) jomodoru kommentelokbol a duhot , ezellen a szerencsetlen bige ellen...
Mondom,. Dragam, en is jolnevelt lennek, ha nem errol es igy lenne szo...:o))))
mariaberta
Na ez aztán óriási hír,,, és bugyit hord?
papa.49
@mariaberta: Merész vállalkozás lenne ,,ALÁNÉZNI,, szemtől,szembe közelről szemlélni a Grand Kanyont )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
picike1
vetkőzés volt ujra? ez igen! van ismersöm és ő bugyit soha nem hord azt mondja minek az? melltartó akkor jó ha van mit beletenni
Grafix69
Ez az aszalt szilva mé nem tud lenyugodni ? Múltkor azért panaszkodott , mert a kőművesek rejszoltak rá a szomszédban , eszméletlen .
karma1
En tudom en tudom en tudoooooom! Azert, mert a drotmerevites a melltarto aljabol kiszurna a szilikont az osszes mellyibe!...:o))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.