Bécs egyik legdrágább hoteljében szülinapoztak Győzikéék, miközben arról panaszkodtak a közelmúltban, hogy lányuk iskoláját sem tudják befizetni, miután vagyonukat lefoglalta a NAV.

Tavasz óta folyik vizsgálat Gáspár Győző ellen: nagy értékű személygépkocsik áfáját keresi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Az ügyet komolyan kezeli a hatóság, házkutatás volt a család több ingatlanjában, Győzikét pedig kihallgatták és rabosították. A showman persze kiakadt az ellene folyó eljárás miatt, de igazán az ütötte szíven, hogy a nagyobbik lánya, Evelin örökségét is elvitték a széfből, ez 120 millió forintot érő, 12 kiló arany ékszer volt.

„Rajtam akarnak példát statuálni? Elveszik a lányom pénzét? Minek nevezzem ezt, kifosztás vagy kirablás? (…) A tandíjat se tudjuk befizetni a gyereknek!” – írta június 15-én a Facebook-oldalán.

Győzikéék ahelyett, hogy meghúznák magukat bár a NAV vizsgálat idejére, Bécs egyik legelegánsabb szállodájából, a DO&CO Hotel Vienna-ból posztolgatnak.

Győzike bejegyzése alapján a ki­sebbik lány, Virág 15. születésnapját ünneplik ott, immár két napja. A fo­tók tanúsága szerint az egész család kint van, ami nem olcsó mulatság.

„Nem kívánok nyilatkozni a témában” – zárta rövidre Győzike a Bors erre vonatkozó kérdéseire.

A DO&CO Hotel Vienna az osztrák főváros egyik legexkluzívabb szállodája az elhelyezkedése és az épületen belüli szolgáltatások tekintetében. Az ötcsillagos hotel Bécs szívében áll, közvetlenül a Szent István-székesegyházzal szemben. Az épületet modern bútorokkal szerelték fel, a szobákban különleges italok várják a vendéget, itt több ezer forintos whiskyre és konyakra kell gondolni. A fürdőszobákban prémium minőségű piperefelszerelés, a vendég a nap 24 órájában bármikor étkezhet, ha úgy tartja kedve. Jelenleg 78-90 ezer forint körül foglalható egy szoba két személyre, de a szilveszter körüli napok nem úszhatók meg szobánként 250 ezer forint alatt, természetesen éjszakánként. – írja a Bors.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Az összes retkes cigánybáróval ezt kell csinálni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kookas
@Clavigo: király a kiszántott egered!!!
Lackó50
Ahány millióval itt játszadozik (pl nagymama öröksége) Lehet, hogy a nagypapa öröksége meg egy svájci bankba landolt és azt ha Bécsben veszik fel, akkor a NAV bottal ütheti a pénz nyomát.
Nem féltem én a kisleányok tovább tanulását Ha nem is tanul, majd megveszik pénzért azt a diplomát. Elvégre előttük nincs akadály.
ila51
@Clavigo: ez a jelkép nálam is nagyon bejött ...hahaha :D
Kookas
@Lepényleső: kisebbségi vonalon vagy ki mennyit lopott vonalon!
Eladott Ország
@Lepényleső: Nem kormánytag, csak "tezsvír".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.