Bécs egyik legdrágább hoteljében szülinapoztak Győzikéék, miközben arról panaszkodtak a közelmúltban, hogy lányuk iskoláját sem tudják befizetni, miután vagyonukat lefoglalta a NAV.

Tavasz óta folyik vizsgálat Gáspár Győző ellen: nagy értékű személygépkocsik áfáját keresi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Az ügyet komolyan kezeli a hatóság, házkutatás volt a család több ingatlanjában, Győzikét pedig kihallgatták és rabosították. A showman persze kiakadt az ellene folyó eljárás miatt, de igazán az ütötte szíven, hogy a nagyobbik lánya, Evelin örökségét is elvitték a széfből, ez 120 millió forintot érő, 12 kiló arany ékszer volt.

„Rajtam akarnak példát statuálni? Elveszik a lányom pénzét? Minek nevezzem ezt, kifosztás vagy kirablás? (…) A tandíjat se tudjuk befizetni a gyereknek!” – írta június 15-én a Facebook-oldalán.

Győzikéék ahelyett, hogy meghúznák magukat bár a NAV vizsgálat idejére, Bécs egyik legelegánsabb szállodájából, a DO&CO Hotel Vienna-ból posztolgatnak.

Győzike bejegyzése alapján a ki­sebbik lány, Virág 15. születésnapját ünneplik ott, immár két napja. A fo­tók tanúsága szerint az egész család kint van, ami nem olcsó mulatság.

„Nem kívánok nyilatkozni a témában” – zárta rövidre Győzike a Bors erre vonatkozó kérdéseire.

A DO&CO Hotel Vienna az osztrák főváros egyik legexkluzívabb szállodája az elhelyezkedése és az épületen belüli szolgáltatások tekintetében. Az ötcsillagos hotel Bécs szívében áll, közvetlenül a Szent István-székesegyházzal szemben. Az épületet modern bútorokkal szerelték fel, a szobákban különleges italok várják a vendéget, itt több ezer forintos whiskyre és konyakra kell gondolni. A fürdőszobákban prémium minőségű piperefelszerelés, a vendég a nap 24 órájában bármikor étkezhet, ha úgy tartja kedve. Jelenleg 78-90 ezer forint körül foglalható egy szoba két személyre, de a szilveszter körüli napok nem úszhatók meg szobánként 250 ezer forint alatt, természetesen éjszakánként. – írja a Bors.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Az összes retkes cigánybáróval ezt kell csinálni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ha ezek utan sem rugja seggbe ot a NAV meg a rendorseg, akkor Magyarorszagon valoban mindent meg lehet csinalni kovetkezmenyek nelkul
papa.49
Cigánynak hinni, csak ha már 2 éve legel a ló a sírján, és még nem döglött meg, akkor lehet ))))))))))))))))
Dr plágium
Na de hogy kerültek oda, amikor Beja még az utcára sem mer kimenni? Ilyen magas családit kapnak Virág után?
eugen4402
Baromi szigorú kamu-eljárás folyik ellenük, hogy az együgyű közvélemény befogja a száját. Csakhogy a kirakat-romákban nincs bűntudat, ők büszkék az eredményeikre, és vígan lubickolnak a sikereik reflektorfényében. Már minden hatalom az ő kezükbe került, ők szentek és sérthetetlenek... (Lásd: Gőzeke, Farkas Flóri, uzsorások, stb...)
peterkelemen
Magyarország a tolvajok, rasszisták és gyávák országává züllött, ezért tudnak Győzikéék élősködni. Nem cigányozni kell, mert az a butaság ne továbbja hanem el kell zavarni Orbánékat és minden kormányt, aki a nép ellen megy. Elsőkörben példát kell statuálni kőkeményen, hogy féljenek a néptől utána lehet megújítani az országot.
Hellcat
Na akkor van még ott mit kotornia a NAV nak...hajrá.
szep napot
Hofeherke, Csipkerozsika, igazmondo cigany, igazmondo politikus, egigero paszuly csak a meseben
bencemacska
Szerintem gyűjtést rendeztek nekik, hogy beja kimehessen az utcára! -:))))
Olyan jól sikerült a gyűjtés, hogy Bécsig, - egyenesen egy 5 csillagos szállodába - sikerült "kimenni" a családjával együtt!
Győzike még akkor is hazudik, ha csukva a szája!!!
r2d2
Az összes retkes cigánybáróval ezt kell csinálni!
Eladott Ország
Azt már jól tudjuk, hogy Orbán szinte csak bűnözőkkel veszi körül magát, így viszont nem lóg ki a sorból Győzike sem. A csúti cigány megvédi a drága tezsvírt.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/gy%C5%91zike.jpg
Ez itt nem egy normális ország, ezért Gáspár Győző, a nemzet Győzikéje, a tehetségtelen,
félanalfabéta ügyeskedő pojáca gondolhatja úgy, hogy ő nem pórnép (akinek 3 forint
adóhátralék miatt kitapossák a belét), ő nem egy senki, hanem ő valaki. Ezért mi sem
természetesebb, mint hogy a miniszterelnök, köztársasági elnök, vagy bármelyik hatóság,
intézmény feje meghatódik a sztorijától. És az a kurva nagy helyzet, hogy Győzike – drága Bea
asszonyostól – egészen nyugodtan és teljes joggal gondolhatja ezt. Pontosabban: még Gáspár Győzike is vágja, hogy ez itt nem egy jogállam, itt Vajna András papa is aszerint fizet adót, hogy milyen kedve van éppen, itt a kormány strómanjai kamionokkal lapátolják a pénzeket offshore számlákra, itt 1,6 milliárd forint közpénzt nyomtalanul el lehet tüntetni, és a miniszterelnök úr bizalma akkor sem rendül meg az elkövetőben. Hát hiszen ez az ország így működik. Orbán Viktor minden intézmények és rendszerek fölött állva uralkodik, az akarata szerint száll ki a NAV, vagy nem száll ki a NAV. Tehát ki a frásznak írjon Győzike levelet,
ha nem a fényesen zavaros tekintetűnek? Ebben az egészben a legszürreálisabb, legabszurdabb mégiscsak az, hogy Győzike azzal a túlművelt, intelligens agyával tökéletes lenyomata ennek az urambátyámista, feudális országnak, ahol minden a népmesei csodával határos. A már bizonyítottan adócsaló atyafi levelet ír a jóságos istenkirálynak, aki segít, mert jó ember ő, és mert ez a dolgok rendje.
quadrocopter
Nyugi, úgy kukázta össze a rávalót, ja meg a korábbi segílyke is jól kamatozik. Egyébként meg abból fussa, amit a primitív, igénytelen magyarnak beadott Győzike-showból összetarhált.
ágimami
Erre is a nagymama pénzéből futja???:DDD
Kész röhej az egész, ami ezzel a bagázzsal történik!!!
Igaza van @karma1: -nak ezek szerint ebben az országban - kivételes személyeknek - mindent meg lehet csinálni!!!
Kisbundi
El mehet ám ez a hazug roma a büdös p...!
Eladott Ország
@magyarbakancs: ...már csak így mondják az öregek.
justhpeter
Hülyét csinálnak az adóhatóságból és igazuk van. Akiből lehet hülyét csinálni, abból azt is kell. Mondjuk Tállaiékból azt csinálni nem kunszt, az alapanyag már megvan hozzá.
Clavigo
Jól fizet a napszám,,,ahogy ennek a krteénnek a még hülyébb öccse kijelentette...A NAV meg csak tájékozódik,,,mint egy kiszántott egér...
Kookas
@Clavigo: király a kiszántott egered!!!
Lackó50
Ahány millióval itt játszadozik (pl nagymama öröksége) Lehet, hogy a nagypapa öröksége meg egy svájci bankba landolt és azt ha Bécsben veszik fel, akkor a NAV bottal ütheti a pénz nyomát.
Nem féltem én a kisleányok tovább tanulását Ha nem is tanul, majd megveszik pénzért azt a diplomát. Elvégre előttük nincs akadály.
ila51
@Clavigo: ez a jelkép nálam is nagyon bejött ...hahaha :D
Kookas
@Lepényleső: kisebbségi vonalon vagy ki mennyit lopott vonalon!
Eladott Ország
@Lepényleső: Nem kormánytag, csak "tezsvír".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.