Jól kiakadt szegény VV Zsolti, aki miatt úgy látszik, be kell vezetnünk a celeb-diszkrimináció fogalmát.

A valóságshow-hős feljelentést fontolgat, amiért az ellenőrök pofátlan stílusban beszéltek vele a buszon. Sérelmeit egy Facebook-posztban adta ki, amelyben egyúttal szemtanúkat is keres. 

A bérletem 07.24. -én éjfélkor lejárt. Elég sok a munkám, és megfeledkeztem róla. Nem mentség, szabályt sértettem, ugyanúgy vonatkozik rám a büntetés mint bárki másra!

- ismerte el már elöljáróban, ezt követően kifejtette: az őt megbüntető nő stílusa hozta ki a sodrából. 

(...) olyat mondott ami még, így napokkal később is felfoghatatlan számomra: A BUZISKODÁS HELYETT, JEGYET KÉNE VENNI. -hogy tessék?! Kérdeztem vissza. Megnyugtatott, jól hallottam. Tájékoztattam, hogy felfogom hívni azt az akárkit akit ilyenkor kell, mert EMBEREKKEL (de még álltokkal sem) nem beszélhet így, de azt mondta, hogy semmivel nem vagyok több, mert majomkodok a tvben. Ez pontosan így van, én küzdök ezért a legjobban! Pont ugyanúgy megillet a tisztelet, az empátia, a jóhiszeműség, hogy nem bűnözni akartam, mint bárki mást! 

- fakadt ki Zsolt, akin egy kicsit tényleg megesett a szívünk, hogy áldozatul esett az önkényes packázásnak. 

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
@CsipkeRózsa: VV-rajongó lehet, mert felismerte. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@volvós: Nem, nem bántottam de úgy leugattam a köcsögöt, hogy akik néztek ( vagy ötvenen, mindenki kinevette és ők is el küldték az anyjába. Nagyon égett a kabát a hátán. Aznap meg épp szerepelt a szabadtérin és mindenki kinevette. Hamar sokan meg tudták hogy járt a Kárász utcán.
qxy
@picike1: Tudod ezt soha nem értem meg. pl. .- K József brutálisan stb stb. Varga akárkit. személyiségi jogot a bűnös, ha már nem gyanúsított, nem vádlott, hanem elkövető, akkor el veszti amikor más személy ellen erőszakot követ el. Szerintem így lenne helyes.
volvós
Úriemberként viselkedtél, pedig beverhetted volna a nagy arcát ...
RonaGyuri
már az is erősen véleményes, hogy ezt a barmot bárki is megsajnálja! =))
Csizmás Kond
...akkor most kezdte szégyelleni hogy buzi vagy miért hánykolódik ?
picike1
@qxy: én csak a lefényképezését irtam az ellenőrnek az nem volt engedélyezve ez sérti őt a facebook posztja hiszen oda kipockolta

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.