Az 500. alkalommal játszotta a Budapesti Operettszínház a Szépség és a Szörnyeteg című előadását Drezdában, ahol a nézők mellett a gyámügy is élénken figyelt.

Németországban nagyon komolyan veszik a gyermekek védelmét, szigorúan szabályozzák azt, hogy egy kiskorú milyen körülmények között állhat színpadra. Míg a társulat Németországban turnézik, bármikor „lecsaphat” a gyermekvédelmi hatóság, megvizsgálják a gyerekszereplők körülményeit, így például Polyák Lilla (41) és Homonnay Zsolt (46) kisfiának, Bulcsúnak (10) az öltözőjét és papírjait. Ahogy nemrégiben ez meg is történt.

„A gyerekek nem öltözhetnek például együtt a felnőttekkel, de ez így egészséges. Külön öltözőt kell nekik biztosítanunk, és a szülői mellett az iskola engedélyét is ki kell kérnünk, még akkor is, ha tanítási szünet van. Ráadásul percre pontosan jegyzőkönyvezni kell, hogy egy gyerek mennyi időt tölt színpadon, és biztosítani kell, hogy az esti munka végeztével egy órán belül az otthonában, az ágyában legyen” – mesélték a darab készítői a Blikknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.