Alekosz kissé eltájolta magát a vizes világbajnoksággal kapcsolatban, szerinte a toronyugrásnál dolgozó búvárok és az ugró Magyarország jelenlegi helyzetére vetíthető.

Az egykori villalakó Alekosznak, úgy tűnik, a politika jut eszébe még az óriás toronyugrásról is.

Facebook-oldalán egy meglehetősen furcsa okfejtést engedett el a Blikk cikke szerint.

Rajtam kívül, senki sem tartja szánalmasnak, eltúlzottnak, nevetségesnek azt, hogy amikor az ugró följön a medence aljáról, akkor pánikba esetten, kényszeresen akar megfelelni a békaembereknek olyasformán, hogy mint ha csak az élete múlna rajta, közölje velük az egyezményes jelet? Ráadásul, minden egyes ugrásnál oda is úsznak, mint ha az ugró most ugrott volna életében először. Tudom, hogy szabály! De ennyire azért ne akarjuk már megmutatni a világnak azt, hogy (magyarországon) minden rendben! Amikor ez nem így van!

Hogy egyébként a búvárok mit is csinálnak minden ugrás után, arról a Blikk számolt be részletesebben.

Nagy Alekosz

Rajtam kívül, senki sem tartja szánalmasnak, eltúlzottnak, nevetségesnek azt, hogy amikor az ugró följön a medence aljáról, akkor pánikba esetten, kényszeresen akar megfelelni a békaembereknek...

(Címlapi kép: Facebook/Alekosz)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Minimum a lánya lehetne a spiné, tehát akkor a picsányi elvtárs is ,,lecserélte öregedő feleségét,, fiatalabbra ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.