Lehet szeretni vagy utálni, de ennél jóval több szempontot vettek figyelembe a Forbes üzleti magazin rangsorának készítői.

Legalábbis a Forbes üzleti magazin idei rangsora szerint, amit hétfőn tettek közzé, és amelyről az Index számolt be. 

A magazin minden évben kilistázza az üzletileg legértékesebb hírességeket, idén az NRC kutatócég segítségével. Online kutatásukkal a sztárok ismertségét, kedveltségét és hitelességét mérték, a Forbes zsűrije pedig a pénztermelő képességüket, profizmusukat, tartalmasságukat és közösségi médiás jelenlétüket pontozta, szóval Kasza Tibi például, hiába a hazai celebvilág Tibi Atyája, mégis épphogy csak került a legjobb tízbe. A végleges pontszámokhoz a szerkesztőségen belüli szavazás is hozzájárult. 

Sebestyén tavaly még csak a negyedik volt, akkor még Ördög Nóra nyert, idén pedig sok az újonc is a listán. Ja, és Sarka Kata lenyomta exférjét Hajdú Pétert!!

Alább az első három helyezett, a teljes listáért kattintson át az Index cikkére!

1. Sebestyén Balázs 625 pont. Facebookon 391 ezer Instagramon 137 ezer követője van. A Class FM-mel történt szakítás után a Rádió1-en folytatta, ma is a legmeghatározóbb rádiós műsorvezető, miközben az RTL Klub vezető arca is. Külön érdekesség, hogy a TV2 és az RTL Magyarország tulajdonosánál is dolgozik: van annyira fontos a tévének és a rádiónak is, hogy ezt a helyzetet mindkét fél elfogadja. Gyártó cégével rádiós és egyes tévés műsorainak producere is. Képes volt rá, hogy szókimondását, függetlenségét még a hazai, politikával erősen átitatott helyzetben is megőrizze. Három helyet javítva lett az első

2. Ördög Nóra 624 pont. Facebook: 128 ezer követő, Instagram: 54 ezer követő. Műsorai korántsem olyan sikeresek a TV2-n, mint az RTL-en voltak, de az elmúlt szezonban még mindig inkább nézték az övéit, mint másokét. Meg tudta őrizni érzelmes anyai imázsát, amelynek kereskedelmi értéke is van. Egyre aktívabb a közösségi médiában. Egy helyett visszacsúszott.

3. D. Tóth Kriszta 615 pont. Facebook: 137 ezer követő, Instagram: 37 ezer követő. Az újságíróból lett celeb(ből lett újságíró) egy helyet ugrott felfelé, amikor tévés celeb karrierje után ismét visszatért újságírói hivatásához. Médiatulajdonos, főszerkesztő, a mai modern nőkép egyik legfontosabb magyarországi szószólója, a wmn.hu kiadója és főszerkesztője.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kisbundi
Más világ, más értékrendek! Nem ítélkezem. Akiknek ez kell lelkük rá, én egyet tehetek, celebeinket nem nézem.
Eladott Ország
Sebestyén Balázs a nagy lumen, a kelet világossága. Nagy az egója, mint Fekete Pákónak, vagy Kasza Tibinek. Csak így tovább a kultúra útján.
RonaGyuri
@Horizont: nekem nem Forbes-el vannak gondjaim! =))
simmering73
Hááát. Most már legalább tudom hányadán állok ezzel az üzleti magazinnal.
Eladott Ország
Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban
Az erőművek feladták, Aladdint a szellem mellé zárták
Rettenetes sötét, sötét van
A redőnyöket lehúzták, a gyertyákat elfújták
Rettenetes sötét, sötét van
P. Mobil - Lámpagyár
youtu.be/EjTyKtOpHYs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.