Lehet szeretni vagy utálni, de ennél jóval több szempontot vettek figyelembe a Forbes üzleti magazin rangsorának készítői.

Legalábbis a Forbes üzleti magazin idei rangsora szerint, amit hétfőn tettek közzé, és amelyről az Index számolt be. 

A magazin minden évben kilistázza az üzletileg legértékesebb hírességeket, idén az NRC kutatócég segítségével. Online kutatásukkal a sztárok ismertségét, kedveltségét és hitelességét mérték, a Forbes zsűrije pedig a pénztermelő képességüket, profizmusukat, tartalmasságukat és közösségi médiás jelenlétüket pontozta, szóval Kasza Tibi például, hiába a hazai celebvilág Tibi Atyája, mégis épphogy csak került a legjobb tízbe. A végleges pontszámokhoz a szerkesztőségen belüli szavazás is hozzájárult. 

Sebestyén tavaly még csak a negyedik volt, akkor még Ördög Nóra nyert, idén pedig sok az újonc is a listán. Ja, és Sarka Kata lenyomta exférjét Hajdú Pétert!!

Alább az első három helyezett, a teljes listáért kattintson át az Index cikkére!

1. Sebestyén Balázs 625 pont. Facebookon 391 ezer Instagramon 137 ezer követője van. A Class FM-mel történt szakítás után a Rádió1-en folytatta, ma is a legmeghatározóbb rádiós műsorvezető, miközben az RTL Klub vezető arca is. Külön érdekesség, hogy a TV2 és az RTL Magyarország tulajdonosánál is dolgozik: van annyira fontos a tévének és a rádiónak is, hogy ezt a helyzetet mindkét fél elfogadja. Gyártó cégével rádiós és egyes tévés műsorainak producere is. Képes volt rá, hogy szókimondását, függetlenségét még a hazai, politikával erősen átitatott helyzetben is megőrizze. Három helyet javítva lett az első

2. Ördög Nóra 624 pont. Facebook: 128 ezer követő, Instagram: 54 ezer követő. Műsorai korántsem olyan sikeresek a TV2-n, mint az RTL-en voltak, de az elmúlt szezonban még mindig inkább nézték az övéit, mint másokét. Meg tudta őrizni érzelmes anyai imázsát, amelynek kereskedelmi értéke is van. Egyre aktívabb a közösségi médiában. Egy helyett visszacsúszott.

3. D. Tóth Kriszta 615 pont. Facebook: 137 ezer követő, Instagram: 37 ezer követő. Az újságíróból lett celeb(ből lett újságíró) egy helyet ugrott felfelé, amikor tévés celeb karrierje után ismét visszatért újságírói hivatásához. Médiatulajdonos, főszerkesztő, a mai modern nőkép egyik legfontosabb magyarországi szószólója, a wmn.hu kiadója és főszerkesztője.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
SZÉGYEN!
Én már semmin sem csodálkozom! Az ennyi ésszel rendelkező népnek nem is jár más, mint piréz és a Soros fóbia! =))
Kisbundi
Más világ, más értékrendek! Nem ítélkezem. Akiknek ez kell lelkük rá, én egyet tehetek, celebeinket nem nézem.
Eladott Ország
Sebestyén Balázs a nagy lumen, a kelet világossága. Nagy az egója, mint Fekete Pákónak, vagy Kasza Tibinek. Csak így tovább a kultúra útján.
RonaGyuri
@Horizont: nekem nem Forbes-el vannak gondjaim! =))
simmering73
Hááát. Most már legalább tudom hányadán állok ezzel az üzleti magazinnal.
Eladott Ország
Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban
Az erőművek feladták, Aladdint a szellem mellé zárták
Rettenetes sötét, sötét van
A redőnyöket lehúzták, a gyertyákat elfújták
Rettenetes sötét, sötét van
P. Mobil - Lámpagyár
youtu.be/EjTyKtOpHYs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.