Ennél nagyobb hibát el sem lehet követni egy nemzeti ünnepen! Olaszország legfőbb nemzeti ünnepén, a köztársaság kikiáltásának évfordulóján hatalmas malőrre figyelt fel egy állampolgár - írja a Bors. A megemlékezést Rimini városában tartották, aminek csúcspontja a zászlófelvonás volt. A nemzeti zászlót a város központi terén, a Piazza Cavouron vonták fel, de tévedésből az olaszhoz hasonló magyar zászlót lengették. A baki sokáig senkinek nem tűnt fel, majd egy helybéli a polgármesteri hivatalnak feltette a kérdést: Miért a magyar zászlót tűzték ki? A gondot valószínűleg az okozhatta, hogy az 1979-es, első köztársasági zászló pont olyan, mint a miénk, ami már 150 éve nincs náluk érvényben.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
:D "az 1979-es, első köztársasági zászló pont olyan, mint a miénk, ami már 150 éve nincs náluk érvényben."... gyorsan öregszünk: 1979 óta már eltelt 150 év... ajjaj..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.