D. Nagy Lajos úgy érzi, egy hazai rendezvényen megalázó helyzetbe hozták őt és a zenekarát.

"Alig jutottunk be a rendezvényre! Odaértünk a bejárathoz, ahol rendkívül udvariatlan személyzet fogadott bennünket. Egy durva ember közölte, hogy ott aztán nem megyünk be! Elküldött bennünket a két kilométerrel arrébb lévő parkolóhoz, aztán sétálhattunk vissza a bejárathoz"

- mesélte az énekes.

Megalázták a Bikini énekesét

Fotó: MTI/Komka Péter

Úgy bánnak a magyar fellépőkkel, mint a kutyákkal. Felháborító! Soha nem követeltem meg, hogy a tenyerükön hordozzanak, de az alapvető tisztelet megjárna

- mondta a Ripost -nak D. Nagy.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ha a hónod alá vettél volna a ceglédi kannát, barnára kened magad és szép magyarsággal azt mondod" há, engeggyé má be" akkor bemehettél volna, Lajos.
Mézike
Hát na! Jellemző. Győzikét a fél ország bámulta agyatlanul, aki pedig letesz valamit az asztalra azt megalázzák, mert nem celebkedik.
quadrocopter
Ha a hónod alá vettél volna a ceglédi kannát, barnára kened magad és szép magyarsággal azt mondod" há, engeggyé má be" akkor bemehettél volna, Lajos.
cs.n.
Biztos így van! Mert maga a Ripost írta! Botrány! Hogy mennyi felkiáltójelet használnak! Indokolatlanul!
Fradigege
Gondolom, aki meghívta őket az egy főnök lehetett. A bunkó portás beszólt nekik, miért nem hívták azt, aki meghívta őket? Utólagosan megsértődik. Voltam tavaly Marosvásárhelyen, ahol fellépett a Bikini. Furcsa volt, mert amikor Lajos beszélt a mikrofonba, nem volt hangja. Ilyen suttogva beszélt. Aztán amikor énekelt, akkor meg olyan volt, mint amikor a magnóból hallgatnám. Szerintünk playback volt. Aztán az a szólógitáros. Féllábbal szólógitározott. Játszotta az agyát a Vásárhelyi csajoknak. Meg van. Levideóztam.
Kookas
lala az ss horda az nem köpködne rád de én igen.
BALKÁN KOBRA
Mielőtt végleg elmegyek...
... logopédushoz gyorsan!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.