Alekosznál hülyébb randiötletekkel senki nem képes előállni a Föld bolygón: szerelmét, Anettet a miniszterelnök háza elé hívta meg egy kis együttlétre. Ott aztán mindenféle kritikával illette a biztonsági szolgálatot. 

Az említésre méltó élmény mindössze annyi volt, hogy az Orbán Viktor házánál tartózkodó vagyonőr egy csipogással adta Alekoszék tudtára: ő bizony ébren van. A görög hős azonban – mint maga is ex-vagyonőr – ebben bőven talált kivetnivalót. 

Bizonyos szint fölött, főleg miniszteri szinten, azért meg kellene ám válogatni, milyen képességű, milyen mentalitású, milyen intelligenciájú vagyonőröket is alkalmaznak, ugyan is itt, bárki lehet a vendég. Ma én, holnap pedig Putyin. Persze, képletesen. Vagy, jöjjön ki és jó napot kívánok, mit parancsolnak, vagy, maradjon a helyén, figyeljen kamerán, de ne nyomogassa azt a gombot. Én, a magam részéről, miniszterelnöki szinthez méltatlannak tartom ezt a fajta vagyonőri viselkedést, megnyilvánulást. A pár házzal lejjebb lévő gengsztervilla vagyonőre, intelligensebb volt

- közölte épp olyan modorosan, mint médiába kerülése óta bármit. 

Szerencsére nem késlekedett az újabb randiprogrammal: kárpótlásul Gyurcsány Ferenc házához is ellátogattak a barátnőjével, de hamarosan Andy Vajna portáját is megszemlélik. 

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
mit hülyézitek...olcsón megússza a randikat
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ez hamuka ő se, meg más se hajthat oda be kocsival...
sokanvagyunk
Csak nem azt akarta ezzel mondani, hogy kollégája ott vagyont őrzött? :)
Csizmás Kond
...hát ennek elég debil udvarlási szokásai lettek...
nemkati
Vajon a magyarok büszkék az ilyen celebjeikre? Mert én emiatt az Alekosz miatt a föld alá süllyedek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.