Az interneten óriási feltűnést keltett egy kép, ami Pásztor Annáról készült a fesztiválon, ölében az alvó kisfiával, kezében egy pohár alkohollal. Voltak, akik nem értették, hogy a szórakozás és az anyaság hogy fér össze, mások tiszteletüket fejezték ki az énekesnő iránt.

A gyerekek a világra kíváncsiak, egy fesztiválon meg a világ van felzanzásítva és felturbósítva, az anyáknak meg szükségük van a kikapcsolódásra. Egyedül van mindenki egy 21. századi magányos tömlöcben, hogy oldja meg egyedül azokat a dolgokat, amik alapvetően több embert igényelnek, és a nőknek mostanában azért más feladatuk is van… szerintem meg kell menteni a világot. Nem karddal meg óriási bizniszekkel meg nem átvéve a férfiak feladatát, a világnak most már ölelésre van szüksége, és ezt a nők tudják adni. Tehát főzz, moss, takaríts, nevelj gyereket meg mentsd meg egy kicsit a világot és menj el melózni, ez bárkit kicsinál

– jelentette ki Pásztor Anna Anna. Ő is szaladt már sikítva a vécébe sírni egy-egy kimerítő nap után.

Ha egy anya rottyon van, mínuszban van, akkor az adás körforgása megáll. Amikor érzem, hogy koppanásig elfogyott minden, akkor igenis azt mondom, hogy „ácsi”, és befröccsözöm a haverokkal

– szögezte le az énekesnő. A felháborodást kiváltó kép és az interjú további részletei itt olvashatóak.

(Borsonline)

címlapkép: Youtube

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
" Sopánkodni, megsemmisülni, azt tucc "
mondta ezt Zimmer Feri...és milyen igaza volt !!
JAJMÁR
A férfiak - tisztelet a kivételnek, akik egyre többen vannak hál'Istennek - úgy oldják meg, hogy nekik a lazulás napi szinten jár, a gyrrek meg maradjon otthon az anyjával. Persze, hogy igaza vsn Pásztor Annának, nyolván nem fog "berúgni", de néha kell a feszültségoldás meg a fesztiválozás. NÉHA!
almalibre
Pincér voltam egy spanyol campingben. Egy nagy asztalnál egy társaság ült, apák a gyermekeikkel. Hol vannak az anyukák? – kérdeztem.
- Szabad hétvégén…
Klubtag
Ha nem vagy képes kedves Anna megszervezni, noplána jól megszervezni az életedet, ahhoz ne gyártsál hamis feminista ideológiát. Vannak szülők, barátok, férj, stb., akikre ilyen esetben - amikor a fáradt gőz ki akarod engedni - rá lehet bízni az ilyen korú gyereket. Az, hogy odavitted az semmi más, mint gusztustalan reklámfogás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.