Szégyen vagy sem, vannak szappanoperák, amelyek már-már kultikusnak számítanak. 

Ilyen a vak Esmeralda (Leticia Calderón) és szerelme, a bicskanyitogatóan jóképű földesúr Jose Armando története, amit egy fél ország izgult végig a kilencvenes évek végén.

És ilyen Paula és Paulina is, az ikerpár, amelynek megátalkodottan gonosz tagja, Paula csellel ráveszi a lágy szívű Paulinát: egy évig vegye át a szerepét a családja életében, amíg ő a szeretőjével utazgat.

Dráma! Izgalom! Romantika!

Na meg egy bicskanyitogatóan jóképű férj, Carlos Daniel. Őt egyébként a Jose Armandót is alakító színész (Fernando Colunga) formálja meg, míg Paulát és Paulinát is Gabriela Spanic alakítja.

A szenvedélyes történetek most visszatérnek a képernyőre: az Izaura Tv-n augusztus 21-től adják minden hétköznap este 9-től az Esmeraldát, a Paula és Paulinát pedig augusztus 28-tól nézhetjük a TV2-n délutánonként.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@papa.49: Van minden Van annyi csatornánk hogy az apraját a malacok eszik. Na meg itt a net is
papa.49
@qxy: Hát tudod ezzel így vagyok én is itt van cirka 70-80 csatorna, de a kertben felállítottam a műholdvevőt is a forgatóval együtt azon is van vagy 1000 ami nincs lekódolva, választani meg a nehézség se tud ...
Filmeket én is inkább a számítógépről nézek, mert kurvára utálom a 10 percenkénti, 10 perces reklámokat, amit ismételgetnek, ami tetszik azt letöltöm vagy eszközre, vagy egy átalakítóval direktbe nézem a tévén...
qxy
@papa.49: Hallod én is beülök, kis asztal, nagy tálca, kolbász sonka kis husi, mert ugye film, és jön a reklám. de milyen? vagy tudok szarni, vagy nem, hüvelygomba,meg tampon.
papa.49
@qxy: ,,Jó étvágyat,, kívánnak a vacsihoz, mink is szoktuk mondani a nejemmel, mert este 6 kor van vacsora az inzulin miatt, és akkor tobzódik a tampon, a betét meg a gyógyszer reklám..
Egyetlen reklám van amit szívesen nézek, igaz ez is betétet reklámoz de legalább a csajsz nekem szimpatikus, meg a végén a tánc is frankó...
nyanya001
Izaura tv a nemzet hörcsögének az ócska szara !
Pálinkás Pál
Ez a hír fényesen jelzi ezen trágyacsatornák szellemi színvonalát...célközönségével együtt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.