A PestiSrácok.hu Nagykanizsán kérdezősködött az elmúlt napokban nagy riadalmat keltő migránsüdülő építésének ügyéről, s szépen lassan kiderült: néhány félreérthető jel miatt terjedt el a városban, hogy ott lesz a Migration Aid egyelőre titkolt helyszínre tervezett “Tündérligete”. A nagykanizsai példa is mutatja, hatott a Soros György nemzetközi alapítványa által pénzelt és migránsok százezreinek Európába utaztatását-csempészését segítő …

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Mi nem világos-csiga? Az idióták mindig lesre futnak, mint te is! Becsókolhatsz a menekülteknek - csiga!
Cefi
@durbincs: 21.02:"nem zörög a haraszt "
Téged elnézve viszont böfög a paraszt.
quadrocopter
@durbincs: Sok a vessző csiga, ideges vagy csiga, a "holla" már három "l" szóval ideges vagy-csiga!
Továbbra is leszophatod a menekülteket - csiga!
Cefi
@durbincs: A nicked egy hal. Amit a napon felejtettek. Ezért vagy ilyen büdös. Amúgy pedig megismétlem önmagam:

Tisztelt Durbincs Úr!
Tisztelettel megkérném, éljen szerelmi életet, azzal az ősi mesterséget űző, férfi szaporítóanyagot orálisan fogyasztó szülő-édesanyjával. Mint ahogyan azt az út mentén kóborló veszett és nemibeteg korcs kutyák is tették vele, minek a végeredménye Ön lett. Remélem jól fog szórakozni. Addig sem kell önkielégítést végeznie, hogy mások topicjaiba üríti salakanyagát. Ha a drága szülőanyja az aktus végén megszokásból Öntől is kéri a szolgáltatás ellenértékét, legyen a vendégem, állom a számlát.
Cefi
@durbincs: Menj az ápolódhoz a gyógyszereidért. Az, hogy előtte baszod meg a rühes kurva anyádat, vagy utána, az nekem mindegy. Meg a gazdád is. Na pá. Helyedre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.