Az énekesnő húzott egy pásztorannát, a rajongók kiakadtak.

Miben hasonlít Beyonce Knowles és Pásztor Anna? Mindketten énekesnők, mindkettőjüknek van pár hónapos gyereke (Knowlesnak egyenesen ikrei), és mindkettejükre ráugrottak az Instagram-követőik, amikor a fentiek dacára alkoholt fogyasztottak. 

Pásztor Anna balhéja pár nappal ezelőtt robbant ki, amiért merészelt egy úszógumiban, hasán a babájával, kezében egy laza itallal lebegni egy medencében a kánikula közepén, az énekesnő azóta Facebook-posztban reagált is az őt ért vádakra. Beyonce Knowles 5 nappal ezelőtt posztolt egy fotót az Instagramra (melyet a Blikk szúrt ki): ezen épp alkoholt iszik egy férjével elköltött éttermi vacsora során. És hogy mi a rajongók kifogása ez ellen? Az, hogy Knowles szoptatós anya, az anyatejben pedig minden megjelenik, amit az édesanya fogyaszt – és így aztán továbbadja a babának.

 

Beylite (@beylite) által megosztott bejegyzés,

A Blikk szerint Knowlest nem izgatja a hiszti, mivel az orvosok szerint még szoptató anyáknak is belefér heti 1-2 ital, ami kb. 3 deci sört vagy 2 és fél cent röviditalt, esetleg egy deci bort jelent (a mennyiség az ital erősségétől függ). És persze az is megoldás lehet, ha a kismama szeretne iszogatni, hogy rákészül az estére, és gondoskodik előre lefejt tejről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.