Ugyanez történt Magyarországon is - írja a Bloomberg hírügynökség. A jeles hadfi füstölgött és immár hivatalosan is felvetette a Ben Hodges tábornok, az Európában állomásozó amerikai csapatok parancsnoka Bulgáriából Romániába repült, hogy megtekintsen egy hadgyakorlatot a Fekete-tengeren. A Mihai Kogalniceanu katonai repülőtéren útlevelet kértek a NATO európai parancsnokától, sőt vámvizsgálatnak is alávetették. Ugyanez történt Magyarországon is – írja a Bloomberg hírügynökség. A jeles hadfi füstölgött és immár hivatalosan is felvetette a “katonai Schengen” tervét. “Ha egy migráns nyugodtan közlekedhet Európában, akkor a katonáknak is meg kell adni ezt a lehetőséget!” – hangsúlyozta Ben Hodges tábornok, aki a Bloomberg hírügynökségnek nyilatkozott. Hollandia hadügyminisztere már júniusban felvetette a “katonai Schengen” gondolatát. Azóta lezajlott a nagy NATO-hadgyakorlat Európa keleti felén. Operation Saber Guardian volt a hadgyakorlat neve, melyen 25 ezer katona vett részt tíz...

Forrás: globoport.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@lópicigáspár: ma, 14:15
Feltehetően ezt kérték el tőle!
Örüljön, hogy visszakapta, nem foglalták le "emlékbe"!-:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@lópicigáspár: ma, 14:15
Feltehetően ezt kérték el tőle!
Örüljön, hogy visszakapta, nem foglalták le "emlékbe"!-:))))
Csizmás Kond
Az egész keleteurópai natólószarnak az a célja, hogy minél közelebbről tudja baszogatni az oroszt, a keletet az arabot és kirobbantson valamit, mert ámerikának a háború haszon és főleg úgy, hogy az távol legyen a hazájától.
karma1
Nem megvedeni, hanem kivancsiskodni ment oda a katona bacsi,...:o)))) Volt neki sajat sleppje? Be volt jelentve elore a latogatasa?
Azert ne tulozzon ez a bacsi, mert ha eppen megvedeni jonne Magyarorszagot - pedig arra nekunk ott a zsirmalacunk, aki ugy ved, ahogy senki mas -, szoval akkor nem szarozna a vammal, hanem valamelyik katonai tamaszponton landolna, es esetleg titokban, valami szep fedonevu harci megmozdulas egisze alatt...
(Ha mar Obama megtehette, hogy siman kitiltat magyar diplomatakat, ill. kozeleti szemelyeket, es ezt trump is igy gondolja, akkor most mitol is kene meghatodnom?)
Sámannus
Biztos egy vámtisztnek álcázott orosz KGB-s túl részletesen tanulmányozta a a szerkóját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.