Az énekes-rapper szombat este adott koncertet a Nagyszínpadon, vasárnap éjjel 1 körül pedig már egy budapesti kórházból posztolgatott az Instagramra.

Szombat este volt a Nagyszínpad egyik sztárfellépője az énekes-rapper Macklemore, civil nevén Benjamin Hammond Haggerty. A fenti videó alapján a koncerten még nem volt semmi baja az előadónak, az Index szúrta ki, hogy a koncert után azonban valami történhetett, mert a 34 éves művész Instagramján egy magyar kórházból kezdett posztolgatni.

A zenész az Instagram Stories-ba töltött fel több videót is hajnali 1 körül, az itt megosztott tartalmak 24 óra után automatikusan törlődnek. Az Index azonban még időben csinált róluk pár képernyőfotót.

null

null

A lap megpróbálta kideríteni, melyik kórházból jelentkezhetett az előadó (vélhetően a Honvédból), de egyelőre nem kapott sehonnan hivatalos megerősítést. Megkeresték a Sziget szervezőit is, ők annyit árultak el, hogy Macklemore-t valóban kórházba kellett szállítani vasárnap hajnalban, vélhetően vesekő gyanújával, de már jobban van, hamarosan valószínűleg haza is repülhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.