Evelin besokallt, amiért Győzike őt használja fel szereplési vágya kiélésére. Most egy olyan képet hozott nyilvánosságra a showman, amit lánya privátban küldött neki – írja a borsonline.hu.

Ismét nyilvánosan esett egymásnak Gáspár Győző és lánya, Evelin. Az érintettek igyekeztek gyorsan eltüntetni a nyomokat, de a bulvárlap szemfüles olvasójának az utolsó pillanatban sikerült megörökítenie a családi viszályt.

Akkor készen állunk a forgatásra! Szép vagy lányom, Gáspár Evelin!

– írta ki a nyilvános Face­book-oldalára Budapestről Gáspár Győző, és több képet megosztott lányáról.

Győzike lánya végig nagybetűket használva „ordította” le apja fejét. És a felkiáltójelekkel sem fukarkodott – két mondatának végére összesen tizenhármat használt el – jegyzi meg a borsonline.

Elegem van már belőled!!! Állandóan velem szerepelsz, és amit privátban küldök, azt nem a Facebookra küldöm, de ilyen értetlen embert nem élt még a társadalom!!!!!!!!!!

– írta a nagyobbik Gáspár lány.

További részletek a borsonline.hu-n.

Címlapkép: Youtube

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cirip
MIcsoda különös hír, hogy a cigáyok leordítják egymást,..:p
wagabund
ez a lány asszem szülőképes korban van...ergó...várható, hogy valaki megkörnyékezi...na, az meg is érdemli az apjával együtt, mint beszélő hozomány...
dodóka
Ahogyan azt a cigányok szokták. Nem hír. Majd ha a Récsöl ordítja le dagadt disznó apját azt a f@szfejet! No de az se lenne nagy hír. Azok is cigányok...
Kookas
évelin így viselkedsz a szülő apáddal nahát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.