Pár hónapja randizik Görög Zita és a huszonkétszeres válogatott Laczkó Zsolt, a modell szerint minden  legnagyobb rendben van köztük.

Újra rátalált a szerelem Görög Zitára, pár hónapja ugyanis a Honvéd focistájával, Laczkó Zsolttal randizik. 

Egyelőre még csak ismerkednek, nem sietnek el semmit, bár az is igaz, hogy voltak már közösen egy esküvőn.

A Blikk kérdésére Görög Zita a következőt mondta:

Valóban, igaz a hír, pár hónapja randizunk, ismerkedünk Zsolttal. Még korai lenne bármit is mondani, ám úgy néz ki, hogy minden a legnagyobb rendben van köztünk. Szeretünk együtt lenni, de nem kapkodunk el semmit, nem sietünk.

A modell és a focista megismerkedése is filmbe illő volt:

Van egy kávézó, ahová gyakran járok reggelente, és neki is ez a kedvenc helye. Sokáig csak néztük egymást, míg egyszer csak felvetette, hogy mi lenne, ha a reggeli kávénkat együtt fogyasztanánk el. Ez már egy szimpatikus gesztus volt

- mondta el Görög Zita a lapnak, aki a modellkedés mellett színésznőként is szerepel több filmben, de az üzleti életben is aktív.

(Címlapi kép: Youtube)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Érdekesek ezek a történések ! Nincs ezzel semmi gond,de vajon miért nem egy villamosvezető,vagy egy pék a kiszemeltjük ! Na de amilyen Rózsát szakítanak,olyant szagolnak !
maci0427
Ja ! És nagyon sok megélhetési nő van ,vele együtt és már őrá is sokszor "rátalált " a tuti szerelem ! De mi van a gyerekeivel ? Szánalmas emberek az ilyenek ! Ja és ugye a az a 7 -év korkülönbség sem számít,ennyivel fiatalabb az új lovagja ! Na nem majd, majd " Jön másik " !
papa.49
@maci0427: A srác kipróbálja milyen a ,,sokat látott, öreg kút vize,, a spinének meg imponál hogy ideig,óráig egy fiatalabb kan van mellette...
36
A focistától is lesz egy gyereke, plussz még egy gyerek tartás.
Liptai Klaudia, Fésűs Nelli pl. ezt csinálják, már két évtizede és megélnek belőle+a Vajna TV is futtatja őket.
maci0427
@papa.49: Így igaz és élvezheti a fiatalabb fiút ! A pénz nem számít gondolom ! Így megy ez,amíg meg nem vénül az ember és már valóban nem kell a kutyának sem,igaz ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.