Szomorú eredményeket hozott a közvélemény-kutatás. Elkeserítő eredményeket hozott egy friss közvélemény-kutatás, amelyet az EU-val szoros kapcsolatban álló, de a közösségen kívüli országokban végeztek: egyre többen gondolnak negatívan Brüsszelre. Pedig az unió egy évtizede is még hatalmas népszerűségnek örvendett. A közös piac tagjai, Norvégia és Svájc a mindennapjaikat meghatározó gazdasági kapcsolatot tart fenn az EU-val, mégis a lakosság fele sem tartja sokra Brüsszelt. Ezzel szemben egyre nyitottabbak Kínával, Indiával vagy éppen az Egyesült Államokkal szemben. Ezek az országok viszont még bíznak az EU-ban, igaz, egyre kisebb mértékben - írja az Express.

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A Faktor Orbán egyik szócsöve. Napi szinten nyomja a kormány melletti propagandát. Migránshisztéria, Unió ellenes hírek és stb.
Cefi
@peterkelemen: Egyrészt a mi befizetett adónkbol finanszírozza a fidesz ezt a hazugsággyárat. Szintje a pöcegödör alján, mint a többi társának is. Ha nyomtatott formában jelenne meg, a seggemet sem törölném ki vele. Másrészt nézd meg, ki az iromány megosztója:

propeller.hu/itthon/3296124-undorito-hol-nyal-durbincs-felhasznalo
quadrocopter
Szóval hol is van az a "friss felmérés" és ki végezte?
Ez vajon miért maradt le?
F_Viktor
Svajcot nem kell bemutatni.
Norvegia rendelkezik a vilag legnagyobb allami alapjaval. Szenhidrogenbol szarmazo beveteleit nem herdalja el, nem ver a fenekere ahogyan a legtobb arab allam, hanem a 70-es evek ota az olajalapba gyujtogeti, ezzel biztositva tobb emberolton keresztul allampolgarai jovijet.
Nem epit ezer km-es hiper szuper autopalyakat, viszont fiataljainak 30 eves korig finanszirozza kulfoldi felsofoku oktatasat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.