Sokak számára ismerős alak bukkant fel hétfőn kora délután a Liszt Ferenc repülőtéren: az egykori pornós, Staller Ilona érkezett haza egy menetrendszerű, fapados járattal, a Bors munkatársai itt találkoztak vele. A lap információ szerint az RTL Klub producerei hívták, mert az ősszel képernyőre kerülő, Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow egyik szereplőjének szemelték ki a mam már nyudíjas nőt. A Bors úgy tudja, a felek ma ülnek le a tárgyalóasztalhoz, és valószínűleg meg is állapodnak. A lap azt is megszellőzteti: Staller Ilona a közelmúltban azzal került a címlapokra, hogy Olaszországban jelentős adótartozást halmozott fel.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Staller Ilona a közelmúltban azzal került a címlapokra, hogy Olaszországban jelentős adótartozást halmozott fel."

Úgy, mint Vajna Bandi Amerikában? Mert akkor még miniszteri biztos is lehet...
Pálinkafőző Rézüst
@peterkelemen: miért?? Mert nem volt meg neked?? :)))) Ne kapd be a sügér horgát... :))))
peterkelemen
Egy régen kiégett ocsmány nő személy Staller Ilona. Nem beszélve az állatos szex dolgairól, ami már eleve szégyen és gyalázat! Egy ilyen embert alkalmaz az RTLKlub. Mindig van lejjebb akárcsak most is.
Pálinkafőző Rézüst
@peterkelemen: mert te szeplőtlen vagy...ugye??? :)))) Nem kell a válasz, nem kell hazudnod... ?)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.