Cicciolina visszatért a szexipar világába. Bár az egykori pornódíva már 65 éves, nagyon élvezi, hogy újra teltház előtt mutathatja meg a bájait a közönségnek. Staller Ilona egyelőre Olaszországban vállal műsorokat – írja a Blikk.

A magyar sajtóban felröppent a hír, hogy Staller Ilona, azaz Cicciolina felhagy a meztelenkedéssel, a művésznő azonban ezt hevesen tagadja. Saját elmondása szerint elemében érzi magát, amikor le kell dobnia a ruháit.

A felnőttfilmezéssel felhagytam, de ez nem jelenti azt, hogy visszavonultam volna. Ismét vállalok erotikus fellépéseket, nemrég egy ­viareggiói szórakozóhelyen, a Maki Maki bárban adtam topless műsort. Minden jegy elkelt, közel 50 ezer euró volt a bevétel

– mondta nyilatkozta a Blikknek a pornódíva.

Forrás: Blikk

Címlapkép: Youtube

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Mindig mondom a gyerekeimnek, ha idős koromban furcsa viselkedésre vetemednék,csapjanak oda mielőtt kiröhögtetném magamat. Ennek a szerencsétlennek nincs aki szóljon, hogy ácsi ez nem szórakoztatás, hanem hamarosan közmegbotránkoztatás lesz?
wagabund
..."Cicciolina visszatért a szexipar világába."...

az olasz kormány megtalálta a tökéletes, viszonylag olcsó, de hatásos migránselüldözést...

visszahívták Cicciolinát, hogy meztelenül rémísztgesse a téblábolókat..nekik ingyenes a beugró...

...az ellenzők azt állítják felesleges minden próbálkozás, mert akik partiba vágnak egy ártatlan szamarat, azok semmitől nem rémülnek meg...pedig ez a nő mindent megtesz..
lópicigáspár
Néhány éve volt szerencsém látni a Liszt Ferencen. 150 cm-es kis faszpörgettyű! Mit mondjak, akkor még nagyon egyben volt! :))
Csizmás Kond
...ez az a kor amikor a dívát már az ösztöne hajtja nem az esze.
papa.49
Pedig nem régen nyilatkozta, többé nem vetkőzik, ja hát ez is olyan mint a többi, pénzért mindent, de vajon lesz ,,telt ház,, ???
Dr plágium
@Cefi: Nem akarok kötözködni, de biztosan a gerontofilokra gondoltál :) Ez az elhasznált pornós még nem halt meg...
Cefi
@Dr plágium: Igen, igazad van. Még félig aludtam... Biztos hogy nem halt meg? Valahogy eszembe jutott Volta békacomb-kísérlete...
wagabund
visszasírjuk mi még pákót, győzikét, tüncikét, anettkát, meg hasonló kedves embereket...
qxy
Na azért emberek, halkan azért elgondolkozhatunk hogy egy 65 éves mamika már nem igazán " makkra való " de ez azért vigyázott és fizetett annyit hogy ennek olyan repedés van alul is ami tényleg megér egy patront na meg a himnuszt vissza felé is el tudja játszani a varázs fuvolán. Az meg, ugye férfiak nem semmi . Az máááár valami. Vagyis , meg hát. de csak azért is mert ha valaki meg kérdezné hogy ,.- Hát te még? és akkor rá mondhatjuk hogy " Meg hát"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.