Tavakat épít diósjenői birtokán Oszter Sándor, és ezzel a helyiek szerint tönkreteszi a környezetet.

A Bors írta meg, hogy szerdán a település lakói nagyszabású gyűlést rendeztek, ahol száznál is többen írták alá azt a petíciót, amiben arra kérik az önkormányzatot, hogy azonnali hatállyal vonja vissza Oszter építési engedélyeit. A színészt egy helyi horgászegyesület jelentette fel természetkárosítás miatt.

A felháborodott diósjenőiek az önkormányzattól rendkívüli közmeghallgatást is kértek, ám azt elutasította a képviselőtestület. Közben a tiltó rendelet ellenére hétfőn ismét elkez­dődtek a munkálatok.

Oszter a TV2 Mokka adásában azt mondta, hogy érvényes engedélyei vannak, a patakban már fél éve nincs víz a szárazság miatt, és a közeli horgásztó is már azelőtt eliszaposodott, hogy megkezdték volna nála a munkálatokat.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Remélem egy település lakossági összefogása tud győzedelmeskedni egy nyerészkedő, betolakodóval szemben!
Rózsika Hatházi
Na persze. A Mom parkban is az oszlop ment neki a művész úrnak. Úúúúgy, de úgy utálom, amikor valaki felkapaszkodik az uborkafára és onnantól azt hiszi, neki mindent lehet. Maradt volna meg Rúzsa Söndörnek, a betyárnak, akkor tisztelhető lenne. De így??
Veleda
Oszter nyilatkozata szerint minden szabályos, az összes engedélye megvan.-Akkor miről is beszélünk? A helyi hatóság ezek szerint kiadta. Bár én ebben kételkedem, a természetvédelmi felügyelőség hozzájárulása is szükséges. Nagy machináció az egész, megvette magának az önkormányzat vezetőjét.
simmering73
@Rózsika Hatházi: Betyár ez most is, csak Oszter Sándor a neve.
Mézike
@simmering73: ja4 Törvényen felettinek érzi magát. Ezt hivják szakszóval arroganciának...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.