MC Hawer, azaz Koczka Géza azzal vádolja Tarcsi Zoltánt, ismertebb nevén Jolly-t, hogy a mulatóscsillag egy koncertje alkalmával lenyúlta az Aranyeső című szám zenei alapját – írta meg a Blikk.

Megdöbbenve néztem ezt a felvételt és nem igazán értem, Jollynak a roppant sok slágere mellett vajon miért van szüksége arra, hogy a mi zenei alapunkkal játssza az Aranyesőt? Ráadásul a rap-szövegrészt is benne hagyta

- fakadt ki Hawer a közösségi oldalán, aki miután egy koncertvideón rábukkant a turpisságra, azonnal felhívta telefonon Jolly fellépőtársát, Suzyt.

Elmondtam neki, nem akarok perelni, de a gesztust hiányoltam, s persze azt sem értem, nekik miért nincs saját Aranyeső-alapjuk. Sajnálom, hogy a dolog idáig fajult, mert egykor jóbarátok voltunk Jol­lyval

– kesergett MC Hawer.

Jolly nem cáfolta a történteket, kommentálni azonban nem akarta az ügyet. Nem először történt vele ilyen: két éve Kamy vádolta azzal őt és Kis Grófót, hogy a No roxa áj című számuk zenei alapja valójában az övé. Kamy akkor azzal is fenyegetőzött, hogy 10 milliós pert akaszt a két mulatóssztár nyakába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.