Mint azt már megírtuk, 13 halálos áldozatot követelt a csütörtöki, barcelonai terrortámadás, amelyben egy magyar nő is életét vesztette.

A tragédia megérintette Ördög Nórát is, akit személyes élmények kötnek a spanyol városhoz: itt kérte meg ugyanis a kezét szerelme, Nánási Pál fotós.

Életem egyik legboldogabb pillanata Barcelonában, amikor megkérték a kezem... Imádom ezt a várost... Ugye lesz még ilyen jó...?

- kesergett Nóri a Facebook-oldalán.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Nóra! Most az ÖRDÖG kérte meg valakinek a kezét!
LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Nóra! Most az ÖRDÖG kérte meg valakinek a kezét!
Peller Anikó
Lesz még ilyen, ne aggódj Nóri. Lassan naponta. Köszönjük banya. És a simogatóknak is.
szep napot
Tegyel a facebook fotodra egy spanyol zaszlot az nagyon sokat segit. En mndig abban remenykedem, hogy egyszer 3-4 "hires celeb" (magyar, kulfoldi vagy akar hollywoodi) kamera ele ulnek es elmondjak velemenyuket egy fontos de lehet, hogy erzekeny temarol. Pld: a most a migransokrol vagy a negerekrol. Nem tudom elkepzelni, hogy tenyleg ismert olasz sztarok (szineszek es futballistak), hogy tudjak vegignezni hazajuk leigazasat.
wagabund
azt ugye mindenki olvasta egy magyar fészbúkján, hogy egy boltban sorbaállnak a kasszánál..a sorban egy kisfiú megkérdezi az anyukáját, hogy: - anya! ez a néni itt előttünk mér van így beöltözve?...mielőtt válaszolna az anyuka, megszólal az előttük álldogáló burkás nő: - kisfiú...pár év, és anyukád is így beöltözik..

nakérem...ez is Barcelonában történt.. most.
papa.49
Most akkor üljünk seggre hogy ennek a luvnyának ott kérte meg a kezét a férje ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.