Az 51 éves rapper nemrégiben vált el hivatalosan gyermeke anyjától, akivel nagyon jó kapcsolatban maradtak.

Olyannyira kiegyensúlyozott a viszony kettejük közt, hogy Zolee még az új barátnőket is bemutatja neki:

Most mondták ki a válást, egy évig szarakodtunk csak vele. Jóban vagyok a gyerek anyjával, ez Zozika miatt nagyon fontos. Még a csajaimat is le szokta csekkolni és véleményezi, tényleg haveri a viszony. Korábban lusta voltam beadni a válást, de csak azért, mert ez egy papír. Először az anyagiakon vitáztunk, de megoldottuk, mert Monci tök fain, nem követelt semmit. Abban maradtunk, hogy a gyereknek legyen jó, ennek megfelelően közös felügyelet is lett. Nem fizettem neki semmit, viszont nálam maradt az adósság a közös házra, most ott élek egyedül Leonkával, a kutyámmal. (…) Van az a szituáció, hogy vállalnék még egy gyereket, de ahhoz olyan csillagegyüttállásnak kell lennie, amiről nem tudom, hogy lesz-e

– mesélte Zolee, aki azt is elárulta, milyen nőnek lehet esélye nála a későbbiekben:

Ne legyen 40-nél több, 30 fölött is csak 3-4 csajom volt. Lehet valaki 61 fölött is szexi, de én azért szeretem, ha minden feszes. Legyen jó vele a szex, de utána legyen vicces, és szeresse az Atletico Madridot.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És ha a leendő asszonykának még egy kis apakomplexusa is lenne, az már tényleg csak hab lesz a tortán.
Tíz év múlva pedig (ha még egyáltalán együtt lesztek), hárman bújtok az ágyba. Te, az asszonyka és a Viagra nevezetű családi barát.
wagabund
Jééézusom...ettől a pasitól nem okádik senki? aszongya azt szereti, ha minden feszes...arra még nem gondolt, hogy ő milyen is a mások szemében..?
talán a kutya?
sokanvagyunk
Biztos lesz néhány ezer jelentkező, hasonlóan kevés feltételt támasztó - magyarul kisigényű - nőt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.