Ábrahám Edit 2014-ben kiszállt a Barátok köztből, de még két évig egy-egy részre visszajárt. 

Féltette életét, ezért szállt ki a Barátok köztből Ábrahám Edit
Fotó: Ábrahám Edit Facebook-oldala

A rajongók által Berényi Claudiaként is ismert színésznő a Borsnak azt mondta, nem volt más választása, a szervezete jelezte: nem bírja tovább.

Fizikai tünetei voltak a fáradtságnak, például elkezdett fájni a derekam, kezdődő porckorongsérvem lett. A kimerültségtől egyszer borzasztóan rosszul lettem. Rossz volt a közérzetem, erős szívdobogásom lett, el akartam ájulni. Nem tudtam, mi ez, abban a pillanatban azt hittem, meghalok

- meséli Ábrahám Edit, akihez bár a mentőket is kihívták, végül kiderült, "csak" pánikrohama volt.

A színésznőt azóta nem gyötrik testi tünetek, és bár nem él nagy lábon, a csekkek miatt nem fáj a feje. 

Dolgoznom kell, és dolgozom is. Nem lógathatom a lábam, de azt úgyis csak ideig-óráig bírnám, mert szeretem a hivatásom. Például nem bánnám, ha még több szinkronba hívnának

- vallotta a Borsnak  Ábrahám Edit.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
emerencia
@Mirabilis: Higgyed. Bizonyos kor után már gyakorta előfordul, hogy a mások által könnyűnek látszó munkába is belebetegszik az ember. A biológia törvényeit nem orbánék hozzák. Ábrahám Edit megengedhette magának, hogy egészsége érdekében kiszálljon és lassítson a tempón, jól tette. (Orbán fasisztoid vonásokkal fűszerezett rendszerében ez sok embernek nem adatik meg.) Egyébként jól játszotta ezt a szerepet, nem lenne rossz, ha időnként újra megjelenne a sorozatban. Csak a hosszabb monológoknál voltak időnként hangsúlyozási problémái de a vége felé már ez is sokat javult.
maci0427
A barátok közt nézése közben,nekünk is halálfélelmünk - fizikai fájdalmunk-légszomjunk és mellkasi fájdalmaink voltak,így orvosi tanácsra már rá sem kattintunk a csatornára,nem hogy néznénk ezt a szarságot !
emerencia
@Mirabilis:Az sem kizárható, hogy egyikből következik a másik. Az mindenesetre tény, hogy a teljes munkaidős napi munka már fárasztotta, szüksége volt a feltöltődésre. Bárcsak minden dolgozó megengedhetné magának, hogy hosszabb, több évtizedes munka után visszavegyen a robotból még mielőtt jönnek a komolyabb egészségügyi következmények. Ezzel is lehetne némileg csökkenteni az egészségügyi kiadásokat.
ittott
és Péter bácsi a vasutas mit csináljon? Editke kapja be.
emerencia
@Mirabilis: Engem is csak annyira érdekel mint minden magyar dolgozó ember sorsa.
papa.49
Őt is csak azért tudom hogy mert az első párrészt láttam, aztán én nem néztem a ,,kabátokat,, biztos bennem van a hiba ...
Grafix69
Én , olyannak élem meg ezeket a magyar sorozatokat mintha mindenki úgy olvasná egy súgó gépen a szöveget és csak akkor akarja átélni a mondani valót amikor már befejezte a mondatot . Szóval én rühelem az egészet.
vitamin51
@ittott: Péter bácsi és mindenki más aki irigykedik, vagy hitetlenkedik, menjen színésznek, akkor majd azt csinál amit csak akar. Nem kéne folyamatosan beszólogatni a celebekre, mert többségükről úgy jelenik meg cikk, hogy meg sem kérdezik őket. Van olyan rutinos a mai média, hogy hírt csináljon bármiből ami nem is hír!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.