Eddig harminckét egyesület és alapítvány regisztrálta magát külföldről támogatott szervezetként. A listán a segélyszervezetek mellett hat olyan társaság neve is megtalálható, amelyek aláírták a jogszabály elleni petíciót. Például a Soros Györgyhöz köthető Transparency International és a Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány. Harminckét egyesület és alapítvány regisztrálta magát eddig külföldről támogatott civil szervezetként. A listán több olyan csoport neve is szerepel, amelyek korábban élénken tiltakoztak az adminisztrációs kötelezettség bevezetése ellen, és egy petíciót is aláírtak. A legismertebbek ezek közül a Trans­parency International Magyarország és a Budapesti Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány. Közismert, hogy előbbi közvetve, az utóbbi pedig közvetlenül kötődik Soros György nemzetközi tőzsde­spekulánshoz. Az említett állásfoglalásukban még azt írták: „Megítélésünk szerint az új jogszabály ellentétes Magyarország alaptörvényével és több, hazánk által is aláírt...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Fel nem foghatom, hogy a magyar állampolgár és Budapest díszpolgára mitől külföldi ? Hacsak nem a degenerált Orbántól és a seggnyaló, gondolkodni nem merő követőitől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Cefi: Persze, hogy nem ilyen szarokra fizetjük az adókat, a Geci pontosan ezzel követi el a hűtlen kezelést, mert sajátjaként kezeli a közpénzt!
Egy volt bíró, jelenleg ügyvéd is ezért jelentette fel a tetűt, de a Polt-csatornákban elakadt!
quadrocopter
@durbincs: Magadtól kérdezel - vakarcs? Ez pszichés terheltségre utal! Tudod, hogy mindig beleköpök a sunyi terveidbe, mert jól bele is lehet!
quadrocopter
@durbincs: Később is becsókolhacc, kivárom!
Cefi
@durbincs: Reggelizel? Orbán felszart az asztalodra? Jó étvágyat!
justhpeter
@durbincs: Ettől függetlenül mint magyar állampolgár sem lehet külföldi. Nehéz megemészteni, de ettől még így van.
justhpeter
@durbincs: A nyilvánvaló hülyeséget nehezen emésztem. De hát ez van, a nemzeti-kereszténység egyben nemzeti-elborulás is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.