Eddig harminckét egyesület és alapítvány regisztrálta magát külföldről támogatott szervezetként. A listán a segélyszervezetek mellett hat olyan társaság neve is megtalálható, amelyek aláírták a jogszabály elleni petíciót. Például a Soros Györgyhöz köthető Transparency International és a Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány. Harminckét egyesület és alapítvány regisztrálta magát eddig külföldről támogatott civil szervezetként. A listán több olyan csoport neve is szerepel, amelyek korábban élénken tiltakoztak az adminisztrációs kötelezettség bevezetése ellen, és egy petíciót is aláírtak. A legismertebbek ezek közül a Trans­parency International Magyarország és a Budapesti Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány. Közismert, hogy előbbi közvetve, az utóbbi pedig közvetlenül kötődik Soros György nemzetközi tőzsde­spekulánshoz. Az említett állásfoglalásukban még azt írták: „Megítélésünk szerint az új jogszabály ellentétes Magyarország alaptörvényével és több, hazánk által is aláírt...

(Forrás: gondola.hu, durbincs által)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Fel nem foghatom, hogy a magyar állampolgár és Budapest díszpolgára mitől külföldi ? Hacsak nem a degenerált Orbántól és a seggnyaló, gondolkodni nem merő követőitől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@durbincs: Ettől függetlenül mint magyar állampolgár sem lehet külföldi. Nehéz megemészteni, de ettől még így van.
durbincs
@Cefi: nyomjon be magának egy üveges szódát, mert trággyádzik a fején, a kiömlőnyílásnál ?
durbincs
@quadrocopter: " autista -debil" sántít maga mint a szép Kvazimodo, a nyála meg csurog a csámpás szájából mint a búvópatak, tovább a rozsdás kis mocsári lavoárkájába ?
durbincs
@justhpeter: nagy a gondja ,de megemészti ,ugye ,
justhpeter
@durbincs: A nyilvánvaló hülyeséget nehezen emésztem. De hát ez van, a nemzeti-kereszténység egyben nemzeti-elborulás is.
durbincs
@justhpeter: természetesen magának, magaszerint ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél