Eddig harminckét egyesület és alapítvány regisztrálta magát külföldről támogatott szervezetként. A listán a segélyszervezetek mellett hat olyan társaság neve is megtalálható, amelyek aláírták a jogszabály elleni petíciót. Például a Soros Györgyhöz köthető Transparency International és a Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány. Harminckét egyesület és alapítvány regisztrálta magát eddig külföldről támogatott civil szervezetként. A listán több olyan csoport neve is szerepel, amelyek korábban élénken tiltakoztak az adminisztrációs kötelezettség bevezetése ellen, és egy petíciót is aláírtak. A legismertebbek ezek közül a Trans­parency International Magyarország és a Budapesti Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány. Közismert, hogy előbbi közvetve, az utóbbi pedig közvetlenül kötődik Soros György nemzetközi tőzsde­spekulánshoz. Az említett állásfoglalásukban még azt írták: „Megítélésünk szerint az új jogszabály ellentétes Magyarország alaptörvényével és több, hazánk által is aláírt...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Fel nem foghatom, hogy a magyar állampolgár és Budapest díszpolgára mitől külföldi ? Hacsak nem a degenerált Orbántól és a seggnyaló, gondolkodni nem merő követőitől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Fel nem foghatom, hogy a magyar állampolgár és Budapest díszpolgára mitől külföldi ? Hacsak nem a degenerált Orbántól és a seggnyaló, gondolkodni nem merő követőitől.
Lepényleső
...és azóta megszűnt a kormányzati korrupció,emelkedett az életszínvonal,stb?
quadrocopter
Magyar idők? Bruha-ha-ha-ha-,,,,,,,,és mi a hír?

Csak nem az, hogy 2016 több mint 600 millió forintot kap a magyar államtól a rejtélyes Magyar Foundation of North Amercia nevű szervezet, ami közvetlenül támogathatja az amerikai politikusok kampányát, akár az elnökjelöltekét is. A szervezetben felbukkan Orbán amerikai tanácsadójának, Arthur J. Finkelsteinnek az embere is.
És már most akad dokumentált eset, hogy a magyar államot képviselő egyik amerikai lobbicég olyan texasi kongresszusi képviselőnek adott pénzt, aki menekültügyben Orbánékat erősítheti.

2015. november 4-én, több mint egy évvel a kitiltási botrány kirobbanása után Orbán Viktor gyakorlatilag pontosan azt csinálta meg az Egyesült Államok kormányával, amivel ő maga és emberei idáig vádaskodtak. Miközben a Fidesz idehaza azzal támadta a magyar ellenzéket, hogy annak képviselői amerikai pénzen bírálják saját országuk kormányát és valójában Amerika érdekét védik, közben most magyar pénzen arra használtak fel amerikai ellenzékieket, hogy Magyarország érdekét képviselve bírálják az Obama-adminisztráció külpolitikáját. Hoppál Péter talán valahogy így mondaná:
a november 4-i washingtoni vita magyar pénzügyi körök által támogatott szervezetek színjátéka volt.
index.hu/belfold/2015/11/09/usa_colleen_bell_magyarorszag_washington_szazadveg_connie_mack_magyar_idok/

Megint bebukták! Ennyi!
Cefi
Hazug hírek egy hazugsággyárból, hazug megosztótól

2017. június 1-től a Tombor András által alapított és tulajdonolt Mandiner Press Kft. vásárolta meg a Mandiner.hu portált. A kiadót lapigazgatóként Szalai Zoltán irányítja, a főszerkesztő továbbra is Rajcsányi Gellért marad - jelentette be a Mandiner.hu.

A Mandiner.hu-t 2017. június 1-től a Mandiner Press Kft. adja ki. A cég tulajdonosa Tombor András. A lapigazgatói feladatokat Szalai Zoltán látja el. A Mandiner főszerkesztője továbbra is Rajcsányi Gellért marad.

Új tulajdonosa van a Mandinernek, mégpedig Orbán Viktor korábbi tanácsadója, illetve az utóbbi időben Habony hitelezőjeként elhíresült Tombor András. A változást az Átlátszó.hu szúrta ki, amely egyik posztjában már a múlt héten belebegtette, hogy hamarosan megtörténhet a váltás, hiszen Tombor létrehozta a Mandiner Press Kft. nevű céget. Mostanra már az impresszumban is ez olvasható.
quadrocopter
@Cefi: A Geci ezt is beszopta, ugyanis amíg Soros a saját pénzéből támogat szervezeteket, addig a Geci közpénzből fizeti az amerikai emberét!
Micsoda különbség!
Cefi
@quadrocopter: Nincs igazad. Olyan nincs hogy közpénz. Az a mi pénzünk, amit adók formájában fizetünk be. DE NEM ERRE! A kurva anyját aki ilyenre költi. Meg annak is, aki megosztja.
quadrocopter
@Cefi: Amit adók formájában fizetünk be, na az a közpénz! Ebből működik az állam és szervezetei!
quadrocopter
@durbincs: Mi van vakarcs, felriadtál, hogy beleköptem a magyaridős baromságodba?
Cefi
@quadrocopter: De nem ilyen szarokra adtuk, és nem arra, hogy ilyen nyáladzó görények erre verjék a répájukat!
quadrocopter
@Cefi: Persze, hogy nem ilyen szarokra fizetjük az adókat, a Geci pontosan ezzel követi el a hűtlen kezelést, mert sajátjaként kezeli a közpénzt!
Egy volt bíró, jelenleg ügyvéd is ezért jelentette fel a tetűt, de a Polt-csatornákban elakadt!
quadrocopter
@durbincs: Magadtól kérdezel - vakarcs? Ez pszichés terheltségre utal! Tudod, hogy mindig beleköpök a sunyi terveidbe, mert jól bele is lehet!
quadrocopter
@durbincs: Később is becsókolhacc, kivárom!
Cefi
@durbincs: Reggelizel? Orbán felszart az asztalodra? Jó étvágyat!
justhpeter
@durbincs: Ettől függetlenül mint magyar állampolgár sem lehet külföldi. Nehéz megemészteni, de ettől még így van.
justhpeter
@durbincs: A nyilvánvaló hülyeséget nehezen emésztem. De hát ez van, a nemzeti-kereszténység egyben nemzeti-elborulás is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.