Sok híresség házasemberként tart nála évtizedekkel fiatalabb szeretőt – állítja Pintér Tibor, aki szintén előszeretettel keresi fiatal szépségek társaságát, csakhogy ő szabad férfiként teszi – írja a borsonline.hu.

Sok támadás éri az utóbbi időben Pintér Tibort, amiért sokszor látják együtt húsz év alatti lányokkal. A Nemzeti Lovas Színház létrehozóját azonban nem kell félteni – legjobb védekezés a támadás – ráhúzza a vízes lepedőt celebtársaira.

Bátran kijelentem, hogy több hírességet is ismerek, aki házasságban teszi ugyanezt, amit én szabad emberként. Nekik üzenem, hogy az én verzióm szerintem tisztességesebb – magyarázta Pintér Tibor a Borsnak, hozzátéve: nincs azzal semmi baj, ha egy középkorú férfi nála két évtizeddel ifjabb lányt szeret.

Az interjú további részletei a borsonline.hu-n.

Címlapkép: Youtube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
A faszát mutogatta a tévében egy tini lánynak és egy tini fiúnak miközben a lovakat buzerálta. Ez egy agyhalott szektás pedofíl fideszes.
Cicamama55
Csúnyán átesett a ló másik oldalára! Kár érte, régen kedveltem.
Dr plágium
Fordított esetben pedig földbe döngölik a nőket.
namihami
Sőt, van egy olyan fiatal korosztály, amelyiknek még azt is mondhatod, hogy : Azért puha, hogy ne fájjon.
Egy adott korú férfi és a nála jóval fiatalabb nők közötti kapcsolat szerintem szimplán csak önértékelésbeli zavart takar. Az a pasi nem mer (bármilyen okból) a korának megfelelő nőkhöz közeledni. Csak ott a bibi, hogy ma már egy 18-20 éves nővel is úgy járhat, mint egy érett 35-40-essel. És akkor jön rá hirtelen, hogy ""nem illettünk össze"". Magyarul: kevés vagy neki az ágyban.
qxy
Tibi te . Ugye nincs lányod aki netán tini? Nem tudom mit tennél ha egy negyvenes faszi letaposná a kislányod szárnyát? esetleg idősebb lenne mint te? Ugye akkor is ez lenne a véleményed? Mert ha van lányod, netán tini, én hatvan vagyok de sebaj . Te mondtad. Haza megyek.
terlasz
Ha kölcsönös érzelmeken alapul, akkor tényleg semmi baj az ilyen korkülönbségekkel, de ha érdekek vezérlik, akkor már kevésbé normális.
1magyar
Ha nem gyereklány akkor nincs gond a kis butuska vagy éppen okos lányokkal!
Sok pasi simán beveszi, hogy önmagáért szereti a fiatal lány. Éppen nem - 100-ból 98 esetben.
Rockxy
Kettőn áll a vásár.
Én a hibát, ha van egyáltalán, a lányoknál keresném.
Ha meg nincs hiba, akkor legyenek boldogok. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.