Augusztus 26-án a siófoki PLÁZS záróeseményeként a TNT lép fel egy vadiúj show-val. A Siófoki Állatvédő Egyesület kapja a pénzt, amit összegyűjtenek.

Hatalmas bulit rendez a TNT a Plázson

Fotó: Idokep.hu

Tavaly több mint 3 millió forint gyűlt össze a siófoki kórház gyermekosztályának Demjén Ferenc zárókoncertjén. A PLÁZS szervezői ezúttal is egy nemes ügyet támogatnak az évadzáró esttel, a TNT ingyenes nagykoncertjén ugyanis a Siófoki Állatvédő Egyesületnek lehet adakozni.

A Siófoki Állatvédő Egyesület 1994 óta működik Siófokon és a több mint két évtized alatt egyre több állatot fogadtak be, s igyekeznek őket a lehető legjobban ellátni. Vörös Zsuzsa, a Siófoki Állatvédő Egyesület képviselője elárulta, naponta kb. 170-180 kutyát látnak el és a cicák száma is megközelíti a kilencvenet. Évente Ellátásukra, ivartalanításukra és gyógyításukra több, mint 10 millió forint megy el évente. Ezúttal erre gyűjtenek a TNT koncertjén.

A zenekaron nem múlik a siker: új show-val érkeznek a PLÁZSra.

„Minden új turné indulásakor több hétre próbaterembe vonulunk a zenekarommal és kitaláljuk az új műsort. A mostani #fogdakezem turné kapcsán is így tettünk, a fénytechnikus kollégák pedig utána másodpercre pontosan leprogramozták a TNT showt, amit összhangba hoztunk a LED falón futó animációval. Ezzel a kész programmal megyünk egész évben, így a PLÁZSos koncerten is az új show lesz látható és hallható, aminek a premierje a teltházas Budapest Park koncertünkön debütált"- meséli Dobrády Ákos, aki civilként és zenekarával is rendszeresen támogat jótékony ügyeket.

A Kicsi Gesztenye Klubbal két gyerekkórház javára is adtak jótékonysági koncertet, de a TNT-vel is sokszor támogattak jó ügyeket. „Természetesen próbálunk minél több karitatív megmozduláson részt venni, ahogy az időnk és energiánk engedi"- mondja. A mostani koncert is szívügyük. „Minél több helyen felhívjuk az emberek figyelmét, hogy mennyire fontos az adakozás és az állatok védelme. Hiszen rengeteg állat marad magára, s rajtuk csak a menhelyeken segítenek. Bízunk abban, hogy egyre több állat kerül jó gazdihoz. Mi a TNT-vel pedig mindenkit nagyon sok szeretettel várunk, augusztus 26-án Siófokra, a PLÁZS-ra! Hatalmas és látványos koncert lesz" – ígérte Ákos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.