Miley Cyrus, Kristen Stewart, Tiger Woods és volt barátnője meztelen képeiből került fel több tucat egy pornóoldalra, és még nem tudni, honnét kerültek a bűnözőkhöz.

A sztárokat képviselő ügyvédek egyelőre hiába próbálják levetetni a képeket az oldalról, és természetesen már terjedni is kezdtek az interneten. A TMZ egyelőre csak azt közölte, Woods és volt barátnője, a síző Lindsey Vonn intim fotóit az utóbbi telefonját feltörve szerezték meg, a többi fotót még nem tudni, hogyan, írja a Daily Beastre hivatkozva az Index.hu kulturrovatának blogja, a Cinematrix.

További részletek itt.

Címlapkép: Youtube

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Feltörték a telefont és onnan szedték le? Ha nem is vette volna fel a telefonjával (van erre egy szerkezet, úgy hívják:fényképezőgép), akkor leszedni se lehetett volna. ilyen képet nem telefonon tárolok. Vagy ha igen, akkor itt az eredménye.
Még abban se lennék biztos, hogy nem ők csavartak egyet az ügyön. Egyszerű Gábor Zsazsa-effektus...
Hellcat
@namihami: Nem a telefon az igazi ludas hanem a "Felhő" alkalmazás ahova egyből feldobja a képeket amit csinál...de nincs olyan, hogy "felhő"...csak valaki másnak a számítógépe/szerverfarmja...ergő feltörhető :) NAGYON sok ilyen celebkép szivárgott már ki így.
Csizmás Kond
..minden fényképet a láthatóságáért készítenek...aki nem akarja hogy lássák az nem készít képet...ilyen egyszerű.
namihami
@Hellcat: Minden ""cloud"" elkerülhető a ""cemera"" használatával.
Lásd az én illetve Csizmás Kond hozzáírását.
Hellcat
@namihami: Persze, nem kell ilyent csinálni aztán akkor nem "kerül elő"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.