Aki szervezett már esküvőt, az tudja: az ültetési rend megtervezése komoly logikai kihívást és rengeteg álmatlan éjszakát jelent. Kik vannak jóban, kik váltak el, kik azok, akik nem ismerik egymást? Varga Rózsa esküvőszervező évtizedes tapasztalatával azonban igazi profinak számít, néhány tanácsát megfogadva pedig az ülésrend megtervezése és etikettje is egyszerűbben megy majd. Segítünk a secretstories.hu-n!

Forrás: secretstories.hu
Feltöltő: Ginevra
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Van egy ennél még jobb és egyszerűbb megoldás. Négy plusz egy fő. Abból is kettő az utcáról, egy-egy ezres fejében. Utána egy kétfős, hangulatos vacsora, stb., stb., Főleg, hogy oda már egyébként se szokott kelleni a násznép.
És máris nincs ültetési, baráti, családi probléma.
ila51
@namihami: keresztanyámék 36 évet éltek le , majd eltervezték megesküdnek. Budán egy cukrászdában az asztal alatt felhúzták a jegygyűrűket . Később megesküdtek . Majd két hónapra rá elváltak. Na ehhez nem is kellett nagy cécó :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.