Nem őszinte a mosolya Ördög Nórának azon a képen, amelyen egy tál nyers agyvelő mellett pózol. Bár elárulja, végül kellemesen csalódott.

Nóri a TV2 új gasztrorealityjének, a Séfek Séfének lesz a háziasszonya. A műsor augusztus 28-án indul, és a fotót elnézve erős kezdésre számíthatunk.

A velő eleve egy megosztó étel, vannak, akik imádják, mások rá sem bírnak nézni. Így oszlott meg Nóri rajongótábora is, miután Facebookon megmutatta a képet.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Abban a tálban 1ooo x több agyvelő van,
mint ennek a ribancnak a fejében...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
moareka
@RonaGyuri: nem,ez csak egy harsány celebként aposztrofált liba,...és akkor finom voltam...
volvós
Abban a tálban 1ooo x több agyvelő van,
mint ennek a ribancnak a fejében...
lópicigáspár
Hogy én mennyire imádom a velőrózsákat rántva! És szerencsére Aradon mindig van a boltban apró pénzért! 2-3 kg általában hazagurul! :)))
papa.49
Hát nem a nórika fejéből készült a kép az biztos, mert ott csak egy összeszáradt agyrágó bogár tetemet lehet találni, jó pár éve már éhen pusztult a bogár )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
karma1
@lópicigáspár: Epp ezt akartam leirni: bezzeg a velorozsat rantva, rizzsel, majonezzel , eloetelkent egy valag penzert vennek meg ugyanezek a fintorgok a Gundelban, mint exotikus fogast...Pedig csak sertesagyvelo... Es kurva finom...
En azert jobban kibuknek, ha pl. huhu bug-ot enne e'lo' adasban a Norika... (es egy jo vastag, huvelykujj meretu feher kukac, ami egy cincerfele babja, es a maorik eszik. Van aki elve, van aki roston sutve...Allitolag finom. Na, ettol kiakadnek.
Itt a sertesagyvelot a "sweet bread" helyettesiti, ami a fiatal birka agyalapi mirigye, szinten nagyon finom. Persze, nem 'edes", es foleg nem "kenyer")
Hanyan ettek mar eletukben kakashere porkoltet? Na, attol is illik "rosszul lenni", finnyaskodok...
A liba abban kovetett el hibat, hogy nagyuzemi mennyisegben es rossz edenyben mutatta be: az uvegedeny alakja erosen emlekeztetett az emberi koponyara. Ha ugyanezt az agyvelot egy feher, lapos, NEGYSZOGLETES tanyeron mutatja be, es csak EGY darabot belole, a vilagon semmi sem tortenik,.
Monnyuk a bigenek toredeknyi esze sincs, mint ennek a mennyisegu sertesagyvelonek...:o))))
justhpeter
@papa.49: Az eszem eldobom - már ami maradt - hogy e szellemileg csökött háziszárnyas mit keres a tál mellett és miért kellett ezt ide kitenni. Lehet, hogy a hazai tévés-sztár kínálatból mindenki egybites ?
lópicigáspár
@karma1: Nemrég főztem kakastökét! Természetesen volt benne egy kisebb kakas is, de 4 kg töke volt a fő attrakció bográcsban! Hubasz minőség lett! :))))
karma1
@lópicigáspár: Sajnos ismerem a szakacskepessegeidet, ugyhogy azert az izgatasert amit a feszen muvelsz velem a kepeiddel, valoszinu agyon foglak csapni, Dragam! (Minden egyes bogracsos koltemenyed utan sirdogalok egy kicsit a fuggony mogott...:o((((().
(Speciel kokashere-porit sosenem ettem, bar el tudom kepzelni, hogy milyen fincsi lehet. A ferjemet nem lehet ilyesmiknek az evesere ravenni: errefele a belsosegek evese egyaltalan nem divat. Pedig en imadom a rantott csirkemajat, es a tobbit is, de ha ilyet akarok enni, akkor meg kell rendelni a hentesnel, mert csak kutyakajakent teszik ki peldaul a csirkeaprolekot...:o)))
lópicigáspár
@karma1: Szóval akkor oda se fogok költözni! Soroljam? Zúzapöri, baconba tekert csirkemáj, vágott leves, vadbelsőség pöri, csirkemáj pöri,... Imádom őket! Ha erre jársz amit kérsz, az embör meg találja ki mit eszik! :)))
karma1
@lópicigáspár: Dragam, ha lesz modod fozni! Ugyanis valoszinu agyoncsaplak! ...:o))))))) Hat hogy szabad ilyen szep kajakat felsorolni? (Papusnak is szoktam mutatni, aztna ilyenkor mondja: "Dehat te is ilyeneket foztel Velencen, nem?)
Papus majd eszik ecceru kajakat, ezekrol en gondoskodom,... Nagyon kell vigyaznom, hogy mit eszik, mar ketszer voltunk otthon egyutt, de becsuletere legyen mondva, soha egy szoval sem mondta, hogy nem koveti a dilijeimet. (Mindenki tudta, hogy sultoldalas, halaszle, lecso, toltott paprika, meg hasonlok voltak a menunkben, es ez a Draga ember soha nem szolt, hogy a halaszlet nem is szereti. A pontyot itt szemet halnak, hulladeknak tartjak. Pedig meg csak kapni sem lehet.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.