Gáspár Bea néhány napja pózolt hivatalos oldalán három teljes szett Zsolnay étkészlettel, amit állítólag szponzori szerződés keretében kaptak. A manufaktúrának azonban nincsen tudomása róla, hogy bárki nekik adta volna a másfél milliós készletet.

A Ripost megkeresésére Pintér Mariann, a Zsolnay Manufaktúra kommunikációs vezetője azt írta:

Cégünk nem állt és jelenleg sem áll semmilyen szerződésben Gáspár Beával. Nincs közünk a képeken látható készletekhez. Ha használatra kapta, akkor ezt egy viszonteladónkon keresztül intézték. Nálunk ennek nincs nyoma, de a negyvenkét szerződött partnerünk közül bármelyik adhatta.

A Gáspár családot is megkeresték, akik többszöri hívásra sem vették fel, viszont dr. Gerencsér András ügyvédtől megtudták, lefoglalhatja-e a NAV az egész készletet:

Amennyiben vélelmezhető, hogy az adóhatósági eljárás alá vont személy vagy személyek tulajdonát képezi bármilyen nagyobb értékű vagyontárgy, az lefoglalhat

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ideje lenne már ezeket hosszabb időre kivonni a forgalomból.Valami nagy disznóságot gyanítok, mert 1 készlet mondjuk még okés, bár nem a Gápáréknak, de egyszerre három??? Remélem, a NAV résen lesz!
papa.49
Így jár a ,,buta cigány,, dicsekszik akármivel, utána meg ril ha lefoglalja az adóhivatal !!!
herczeg0210
De aranyos! Leborotválta a szemöldökét és rajzolt filccel magának egy másikat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.