A balkáni útvonal után már a Földközi-tengeren is egyre nehezebben tudnak az illegális bevándorlók eljutni Európába. A bal­káni út­vo­nal után már a Föld­közi-ten­ge­ren is egyre ne­he­zeb­ben tud­nak az il­le­gá­lis be­ván­dor­lók el­jutni Eu­ró­pába. A mig­rán­sok az em­ber­csem­pé­szek­kel kar­öltve új út­vo­na­la­kat ke­res­nek. A ro­má­nok attól tar­ta­nak, hogy mos­tan­tól fogva raj­tuk ke­resz­tül vezet az új út Né­met­or­szág felé. Az elmúlt hónapokban másról sem lehetett hallani, mint hogy Olaszország belefullad az országba ömlő migránsok áradatába. Ahhoz, hogy rekordszámú migráns érje el az olasz partokat a Földközi-tengeren, hozzájárult a nem állami szervezetek (NGO-k) törvénytelen összejátszása is az embercsempészekkel. Az olasz kormány szigorításai, és a líbiai egységkormány fenyegetőzései azonban gyors megoldást jelentettek.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Azannyát!

" Ahhoz, hogy rekordszámú migráns érje el az olasz partokat a Földközi-tengeren, hozzájárult a nem állami szervezetek (NGO-k) törvénytelen összejátszása ..." és hány eljárás indult az NGO-k ellen ezért?
"Na ugye!" Ripost! Bru-ha-ha-ha-ha-ha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.