VV Seherezádé, akit a reality után DJ-ként ismerhetünk, jó útra tért, s megmutatta, milyen eredménnyel.

VV Seherezádét, a ValóVilág 5. évadában ismertük meg. Sehi a reality után átnyergelt a DJ-szakmára, de most nem ezt mutatta meg az Instagramon.

Négy hét alatt bomba feneket varázsolt magának a valóságshow-hős

Nyitókép: RTL Klub/youtube

Hanem azt, hogy a teste, amit tökéletesnek hihettünk a ruha alatt, távolról sem volt az. Ám most 5 hete vigyáz arra, mit eszik, minél kevesebb cigit szív és energiaitalt iszik, s az eredmény máris látványos. 

Megfelelő diéta és edzés... Sokan óva intettek ,hogy ne posztoljak magamról ilyen képeket,mert mégis csak "ismert" ember vagyok. Szerintem látunk elég szétretusált mű csajszikat itt Instagrammon, én nem szeretném ezt a tábort erősíteni. Elég volt abban a sablonos, felszínes sexy dj szerepben tündökölni hosszú éveken át! – írta Sehi az Insta-oldalán. - Az első képen non-stop cigiztem, non-stop zero energia italt ittam, minden hétre jutott egy szülinap vagy összejövetel=alkohol, light üdítők, tej és kevés guggolás...

Sehi azt írta, nem tökéletes és senki sem az, még azok sem, akik órákig retusálják az Instára feltöltött képeiket. De ő büszke erre. Azt ígéri, lesz még kép... Alig várjuk!

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.